Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj tog pregovarača odmah nek pregovara oko formiranja vlasti!
Možda mu je savjest proradila zbog nekih grijeha od prije skoro 30 godina... To mi prvo pada napamet...
@AlijaOtacNacije Ljudi sa velikim grijesima se ne ubijaju, vec se okrecu vjeri.
@AlijaOtacNacije Svaki puti, kada takvima kao ti nesto padane na pamet, nastane novi vic o Muji i Hasi.
Kad je vidio da ga Mile vuce u Rusku zonu nije mu nista drugo ni ostalo nego u Drinu
Taj nije ozbiljno ni imao namjeru jer onaj koji se za takav korak odluci on i ne ceka da na nekog policajaca ili koga drugog da nesto polemisu
bravo!
bravo!
Obecao mu hladnu cedevitu.
Ovaj Zvornik isto Zona sumraka. Užasna slika. Onaj hrđavi most samo što nije nekog spustio u vodu. Ah, ta SNSD sirotinja...
nije imao damu da skoči...
Niste napisali jeli htio na glavu il na noge skocit
Nije se on bio odlučio da valja. Skočio bi on kad bi mu prišli. Nego folirao da bude faca ili da se nevjerna žena sažali i prestane se handriti s drugima.
Prije par mjeseci ste se veselili samoubistvu dječaka u Doboju. Dan kasnije se ispostavilo da je jadno djete bilo muslimanske nacionalnosti. Razmislite prije nego što komentarišete.
@veljko333 ajd ne lazi...smrti djeteta se niko nikada ne veseli
Ne postoji "muslimanska" nego bošnjačka nacionalnost. To pod broj 1. A pod broj 2, nijedan normalan čovjek se ne veseli smrti djeteta (a tu ubrajam i sebe), bez obzira na vjeru, rasu, nacionalnost ili bilo šta drugo. A što se tiče odraslih, oni koji nisu okrvavili ruke i koji su makar srcem osuđivali prolijevanje krvi, ne bih se radovao njihovoj smrti. Ali ni sekunde neću žaliti ni za jednim zločincem, to ću smatrati Božijom pravdom. Eto, toliko, lijep pozdrav!
Umri muški
nema vecih kukavica od ovih samoubica
Zašto skok u Drinu mora biti smrtonosan? Ima milion drugih načina da se riješi života ako je to već imao na umu