Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jes se natovario
Vot about MIRO ŠUTALO, prof. u srednjoj školi?
Izbori su trošak pa ne padaju novci sa neba :)))))))
kakav je to izraz mladeži? mislite pr..deži 1990? pa u.s.t.a.š.a šta bi drugo i radio nego se bavio kriminalom.
Naivcine neinformirane! Ne znaju da je distribucija skunka pripala Covicevom HDZ-u a heroina HDZ-u 1990. Zato su i pali.
HighDZ 1990
Dodik i Tihic vole skank...
Eto kako se finansiraju političke partije i njihovi pojedinci u BiH, a sigurno i u Crnoj Gori i Srbiji također.
puno brate puno
ma mislio on to za crkvu da provuce malo papi kroz guzove....
http://www.neobux.com/?rh=7A66696C69706935
ma sdp najvse smrkaju,,a tu si i ovi iz hdz
ČUDO NEVIĐENO... KAFA I CIGARE SU OPIJAT, SAMO ŠTO SE TO U BOSNI UDOMAĆILO, A U ONO VRIJEME NISU NI POSTOJALI ZAKONI VEZANO LEGALIZACIJE OPIJATA. PA I RED BULL JE DOSTA ŠTETNIJI, A MNOGE SU GA ZEMLJE BILE ZABRANILE. DANAS GA PIJU DJECA, I TO KUPUJU NA AUTOMATIMA.
pa sta bi trebali vama objasnjavati, vi ionako dosta kasnite za zapadom. uglavnom za koju godinu i kod vas ce to biti normala. btw. to je vrsta lakog opijuma, koji je daleko manje stetan od cigareta. al, ajd da neobjasnjavam, sve u svoje vrijeme.
mi sebi jos nemozemo priustiti takav luksuz. to je stvar standarda, al ce ubrzo i kod nas biti u svakom selu. posijo sam ove godine 1 dulum indijskog konoplja.