Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad necu skontati nacin na koji silni policajci vode ove krimnalce.. s lisicama na rukama, gurnu glavu prema zemlji kao da ce se ‘oteti’ i pobjeci i ne mozes da fino vidis face ovih krimosa.. kad ovo vidim, rekao bi nasi panduri su tako sposobni da mi naprosto nije jasno kako samo u KS se ukrade vise od 300 auta godisnje..
Jbg nije takva procedura, po pravilima ne bi se po pravilu ni trebao otkrivat identitet dok se ne donese presuda.
@novi123 ukradu mi auto i u auto sve dokumente i tel. Odem prijavit i usput kupim novi tel i broj. Prijavim, dam im taj broj tel. Kad za nekih par sati zove tip i trazi novce i da mi vrati kola...
Kakve gluposti pisete. Nije tacno da ga je lopatom udarao nego mu je i vjestacko disanje davao. Svi znaju ko je bio Azem. Bivsi ubica i narkoman koji je vazda komsijama.pravio probleme. Sada ispade da je bio svetac. Zbog trenutka neuracunljivosti unisteni su mnogi zivoti.Ovo je tragedija.
@Postenogovoreci1 Sram te i stid bilo. Azem je slucajno udario pjesaka i tako je to ubistvo. A Basalici su toliki olos da je to cudo Enes od rodjenja nije bio normalan i prebijao je i majku i oca cemu sam svjedocio. Suad je bio alkoholicar. A to za rahmetli Azema necu da komentarisem, neka je bio narkoman, bio je sebi, nikome nije nikad ruznu rijec od komsiluka rekao niti ista. Nije dao na sebe i to je to.
Stani malo pa mozda su se ljudi branili mozda je bila samoodbrana vi bi odmah nekog na robiju 40 g , mozda je ubijeni davio jednog od brace pa ga ovaj opuco sa autom polahko nematr pojma sta je bilo
Kakvi su ovo (ne)ljudi? Cuj, udariti autom, pa lopatom!?
Ubili ga lopatom e svasta rade ove balije
Da da
Nebitno.ba komsiluk citav vidio samo ti nisi.Za sto ti oci sluze?Nije te stid lagati?Imas li ti porodicu?Moze se i tebi sutra isto desiti.Sram te bilo lazove bezobrazni.Na 40 godina obojicu treba osuditi da crknu u zatvoru.Nema opravdanja za ubistvo.Dvojica na jednoga.
Zasto komsiluk nije reagovao nego gledali navijali?? Gori su oni od sviju da imaju sta mahalati...
Vidjele su ove komsije sto zive u krugu od 10 metara, ja nisam mogao vidjet i da sam bio tu, jer zivim ispod 100tinjak metara, ali ljude sam znao kao dobre ljude, naravno da ne opravdavam ovo, ne znam otkud ti to da opravdavam cccccccc naravno da treba osudit.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Znam ljude, najbolje komsije sto covjek moze pozelit, i porodica ubijenog, a i ovi napadaci, ne bi covjek nikad rekao da bi se moglo ovako nesto desit, ja nisam nikad cuo da je bilo nesto ozbiljnije medju njima, mozda su se posvadjali, ali nije bilo nikakve tuce koliko ja znam.
@nebitno.ba nije bilo tuce samo ga pregazio autom
@DrVejsiIHetjimitj PRIJE OVOG SAD SRANJA NIJE BILO BELAJA! bar ja ne znam da je bilo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
jedina zalost je sto kod obije porodice ostase zene s djevojcicama kuci...
Sve te djevojcice ce vrlo brzo da partijanerke do 6 ujutro
Jedino ako se ne pokriju. U vjeri im je spas. Ejs kad dodje dijasporas u bmwu i one naravno ulaze. Tesko je ukrotiti onaj zivotinjski poriv a niko te nije naucio sta znaci samopostovanje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
desava se , porodici ubijenog mir i sabur, a ubicama brza i lahka robija.
Kad imamo policiju nesposobnu 100% je neko zvao isto ko i hitnu al nasi brzi policajci nisu stigli na vrijeme pa belaj ispao... nesposobni svi fuj
Ovu dvojicu tucmalja samo dozivotnom reznuti jer ovakve zivotinje i ne zasluzuju slobodu.
@DrvenaStolica zašto to kažeš? Zar nisu oni ti koji su bili tlačeni?
Pleme im mrtvo, sad u tvorza po 10 godina minimalno..
lopatom ga babo. :)))
Ali on nije planiro da ga ubije vec samo da ubije boga u njemu