Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu kreativni RS-ovci, kako bi se zvala akcija de se recimo u neredio tokom pljačke
Munje -Deda Mraz neko? https://youtube.com/watch?v=WfyDc9vhqCY&si=TtAZTy0kjqyVDQNT
Cuj predlozen pritvor za pljacku. Pa sta je ovo majke vam ga nabijem pa sta se ovo radi. Eto nemoj te ga evo ja cu za njega odlezat
A lik sa maskicom medicinskom, bez pistolja, sa odijelom i kravatom 10,5 miliona maraka klepio iz budzeta i na televizijama se blamirao u izjavama lezerno sjedi u parlamentu i uzima plate od 3000-5000 KM i jos uvijek slobodan iako svi znaju ko je nikada nije priveden pa ni danas kada je zvanicno presudjen na nesto malo atvora jos uvijek je slobodan i zove se fadil novalic sa kompanjonom fikretom koji se sepuri u odijelima koje kupio tim parama.
Glupljeg naslova u zivoru vidio nisam hahaha cuj presvukao se