Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zakljucajte Komentare, nema smisla ovu tragediju komentarisati😯🤐
Bezobrazni klix nema ni obraza
@Nordstadt12345 slazem se da je rijec o tragediji, i ne ponovilo se nikad, ali ne budite licemjeri, da se ovo dogodilo u hercegovini ili rs-u prvi bi kometirali i vecina bi vas itekako docekala iskazati svoj primitivizam
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mozda bi ovom jadnom starcu prije trebali predloziti nekakav nuzno potrebni medicinski tretman od jednomjesecnog pritvora jer u protivnom moze psihicki stradati skroz.
U pritvoru jer bi mogao ponoviti djelo? Kako jos jednom ce ubit sina u samoodbrani? Star i bolestan covjek mjesec u pritvoru prave krimose odmah puste!
A zasto ne napisete da je ubijeni momak krenuo nozem na oca i pokusao ga ubiti?...Zasto niste naveli da je momak imao krivicnu prijavu, jer je pretukao oca?...Ubijeni jest bio dobar i fin momak, ali za drustvo i okolinu...Ali krenuo pogresnim putem, droga ga uzela pod svoje...Svaka prica ima 2 strane...Ovdje je ubijeni ispao zrtva, a otac najgori...Ali da li je to stvarno tako?...Ne treba vjerovati svemu sto novinari napisu i objave
Dolazilo je i meni par puta pa nekad zalim nekad ne.Danasnja djeca nemaju m od morala prema roditeljima,ne sva ali vecina.Malog znam kao i babu mu i ko zna sta je bilo koliko znamo nije bio problematican
Svakodnevno citamo o ubistvima, samoubistvima, saobracajnim nesrecama, zlostavljanjima, pljackama, kriminalu, poreskim prevarama, siromastvu, nepravdi, bolesnicima koji hodaju okolo...sta činimo?Nista, nesto lajkamo na fb ili drugim sranj.ima, ili neki polupismen komentar ostavimo, i to je to. Drustvo je dotaklo dno, nema spasa. Krnjavi sda uhljebi slijezu ramenima i misle da su izvan ovoga, retardirana licemjerna povrsna stoka.
Kad su izbori, organizuju se uhljebi, i izglasaju vlast koja je od drzave napravila ovo sto imamo danas, i daju zeleno svjetlo za daljnu pljacku za mrvice koje oni imaju sa stolova onih koji nam djecu ubijaju i iseljavaju nas. Majmuni, ovog momka, koji je sigurno bio u finanskijskim depresijama ste poslali u zemlju, a njegovog jadnog oca u zatvor, jer ne postoji institucija koja se brine za ovakve, nema empatije, sistemske pomoci i prepoznavanja problema.
iopettrallala@ znaju oni to, ali su toliki licemjeri, toliko pokvareni da ih nije briga za bilo sta osim njihove guzice kratkorocno. Neprijatelji drzave i naroda, najveci!
Ljudi kažu da su bili normalni i neproblematični. Stanite, ne zna se šta je bilo i kakav trenutak sumraka je nastupio.
čudo nije napisano bivšem policajcu
ČOVJEK SE RAZOČARAO, SAZNAO DA MU SE SIN UČLANIO U SDA.
Jadan covjek ocito munje sin zadao mnogo brige.
@Sumnjivo lice naprotiv su obojica bili uzorni. Momenat ludila
Jadni covjek...moze li veca tragedija nego dici ruku na svoje dijete..uzas
Jedno mjesećni pritvor jesul zdravi oni pa taj je matletiro i majku i sina ćitav život i na kraju ga još ubio i cuj jedno mjesećni pritvor cccccc
Porodična trgaedija,tužno!