Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LAFAC JE I SAM IGRAO NEKADA BINGO I IMAO SAM U NAMJERI DA OTVORIM TEMU O BINGU I KAKO IZBJECI DAVANJE PARA HRVATIMA IZ HERCEGOVINE STO IGRAJU ZA HRVATSKU REPREZENTACIJU ALI ME LEJDIBLU BANOVALA PA SE PITAM KO NJU PLACA JEL MOZDA HRVATI IZ HERCEGOVINE STO IGRAJU ZA HRVATSKU JEL FONDACIJA SOROS NAREDILA DA SE JA BANUJEM IJAKO SAM RADIJO NA PROBUDJIVANJU SVJESTI LJUDI NA FORUMU. MNOGO PITANJA MALO ODGOVORA
Zenica sa novom generacijom i njihovim mahalama!:) nigdje postovanja osmijeha tolerancije, reze ko pittbullovi, pobij te se pizda vam materna neradnicka dilerska lopovska, ne samo u ze; u svim gradovima BiH.
Ovaj pas ima srce! http://spijun.org/?p=3057
veci su gangsteri ovi kvazi novinari! Njihov clanak lici na pismenu zadacu ucenika 4 razreda.
CD ROM
A ja gangstera neznaju ubit ni čovijeka...
Sageti se i uzeti sapun.