Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znak vatrogasnih kola neka obasja stari most, mozda se i ugasi ... zemljo obrnutih vrijednosti.
Hebo vas Bog seljački,pa vi pravo krenuli krčiti i pripremati za sjetvu ali ljudi to se radi alatom a ne vatrom. Za 300 maraka možeš kupiti svu poljoprivrednu zimnicu i da budeš fin i namirisan. Osim Posavine nigdje ne vrijedi sijati,pustite druge da to rade-nije to za vas
Pa dokle će naši primitivci nekažnjeno da uništavaju prirodu. Svuda pale, neko glupanima rekao da je to korisno. Uništiše ekološki sistem zbog malo trave!!!! Nevjerovatno! Eko policija, inspekcija, policija... Niko ništa. Na rubnim područjima Sarajeva, spaljivanje kojekakvog otpada je svakodnevnica :/
Ovo bi najbolje bilo da neko sravni cijelu drzavu jer drugacije to nece doci do pameti!
bit ce helikopter, samo dok se vidi u cijoj je nadleznosti odluka da se posalje
Paa šta ga gasiš,nepristupačan teren To je nebitan teren
@mister---bin, jesi li debilcino ikad raymisljao da sve sto je tebi nebitno moze ostatku svijeta voma bitno. Jesi li ikad cuo da osim tebe postoji vegetacija i zivotinje koje su i tekako bitne?
Teren nije bio nepristupacan tamo gdje su vatru zapalili. Tu se dodje autom, donese se meso, rostilj i piva. Autom se i ode, a ostane smece i koji plamicak. Sumara svi znaju da nema.
@Libertino ovo su oni sto medje pale
Nepristupacan teren? Znaci gore nema kuca da izgori? AMA PUSTITE DA TO IZGORI, nek se priroda obnavlja. Treba rizikovat zivote nečije, da se ugasi vatra na nekoj čuki gdje niko nogom ne kroči godinama..