Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I prilikom bjezanja nacionalni kljuc se mora ispostovati haha
Da, samo sto se ne postuje u instuticijama BiH pa se ubacuju u omjeru 1:1:1, umjesto 5,1 : 3 : 1,4.
Najveci kriminalac u KPZ Sarajevo je direktor te ustanove, ovi osudjenici su svi mala maca za njega...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Znaci imas posao beton,rodovnu platu preko 1000KM,ne radis za praznike,slobodan vikend.... I uzmes debilu pomagati za neku milju vise. Kakav debil moras biti za takvo nesto??
@hazbinatorrrr Nažalost nije bio šef smjene nego samostalni inspektor Dudo Emir u bliskim rodbinskim vezama sa bivšim reisom cerićem!
Masala cela, pravi intelektualac sa sabranim djelima.
U mostarskom zatvoru nije pretres u pojedinim ćelijama nikad urađen, a tek inspekcijski nadzor Ministarstva pravde svodi se na pojedi ručak sa ravnateljem i prelistaj jedan dosje.
Ih tek šta ima u Mostarskom zatvoru!!!
tri loša uvališe i Miloša
Kad je praviti belaje onda se dobro slažemo s kršćanima
Zatvorski čuvari po zakonu nisu policajci. Policajci su mupovi, sudska policija, Sipa, granična.Stražari nemaju nikakve obuke na policijskoj akademiji, samo osvane ujutru u uniformi.....
Cijeli zatvor cak i cuvari znali su kako stoje stvari, popusili foru, poslije pet godina sale opet na motoru
Zatvorski čuvari po zakonu nisu policajci. Policajci su mupovi, Sipa, sudska policija, granična.Stražari nemaju nikakve obuke na policijskoj akademiji, samo osvane ujutru u uniformi.....
ko ne bi za jedno 5 somova
Jbt koji su vlasi i sokci u ovim institucijama..a u republici ukupno 4 policajca zaposlena ... Bakire majmune daj malo kontre o majorizaciji Bosnjaka Postajeo najmajoriziraniji narod u Bosni..
U institucijama na državnom nivou, na rukovodećim mjestima, ima najmanje B, manje i od H, koji su realno na nivou statističke greške. E to nam je Bakir dao!
Da Bogdo rade kako treba pa nek se zovu i Čin Čin li, Mobutu Montani, ili sta ti ja znam
Ubiše nas ovi kurcoglavi, pardon, kockoglavi.
Glava je saksija naopako
Čuj srbin usarajvu 😂😂 ova klisova srbadija što je ovdje ubjeđena je da srba nejma usarajvu 😂😂 Vidite da ima čak su i pošteni 😂😂
Ja ružna insana braćo draga...
Balije i cetnici se samo slazu kad oce belaj napravit 😁