Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neki dan izgorila pilana od jedne firme u Gračanici, a sad ovo... da li je slučajnost...
Nije. Losa zastita od pozara je endemicna u BiH. Instalacije katastrofalno uradjene od elektricara koji nisu uspjeli otici za Sloveniju i dalje. Isto vazi i za ventilacije. Samo pogledaj na zgrade s nacickanim klima uredjajima i odmah ti mora biti jasno da kod nas ne grijanje, klimatiziranje i ventilaciju niko ne kontrolise. A ima u projektu i ugradjeno je. I zrak struji kroz to i skuplja se prasina. Pa biraj, da li ce se prije nakupljena "vuna" zapaliti ili prasina eksplodirati.
@wildbillklixon97 A onda kreni da pratis nulu od kulture zastite i prevencije od pozara. Da izbije pozar tokom radnog vremena u vecini objekata bi imali desetine povrijedjenih i mrtvih jer su prolazi zakrceni robom, izlazi za nuzdu ne postoje, nema signalizacije, aparati za gasenje su... negdje... O stanju stambenih zgrada i pozarnim putevima pretvorenim u parkinge pa vatrogasci ne mogu ni prici zgradi... o tom bolje ne razmisljati.
Nadam se da radnici neće ostati bez posla
Ako je Bookir i SDA pomogli i ako je gazda bio clan istih nije uredu da ne da donaciju za izbore..vecina masih tzv privrednika je niklo iz shupka nekih stranki..
Ako je Bookir i SDA pomogli i ako je gazda bio clan istih nije uredu da ne da donaciju za izbore..vecina masih tzv privrednika je niklo iz shupka nekih stranki..
Malo uložite u sigurnost,dojave,alarme,zaštitare i to se neće događati.
hoce to kad se u protivpozarnu zastitu uloze 4 marke
sve firme koje se zavrsavaju na slovo x su papanske firme. od zavrsetka rata se forsira to x u zavrsetku naziva firme, zvuci nekako stranjski, koji je to papanluk, jednostavno ne mogu objasniti. naravno da se ne radujem tudjoj nersreci. nikada.
@Karim tacno.
@Karim Zivinice: Limex zimex cimex monix zix bosnatex .Fali durex
Peri pare hebi bijedu
Nije dao teniserima garant.
u Zepcu u ovome u onome gradu itd pa sada ovo..kako sve pocelo da gori..dali je sve cudno???
Izgorilo sve dabohda,iinako stoka radi za 300 KM
Gori hala
Gori hala
Strašno!
Dobrodošli na najbolji seks sajt za Upoznavanje = = > > www.Hot24.top
ju!!! jebach!!!