Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fabricka greska... zna se megan sam od sebe zapaliti kada ga parkiras na cvili...
nekad su samo nestajale macje oci :(
A zavrsavale na Pony i Rog biciklima :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Garant Haaaaarp
Koreja je kriva za sve ove probleme, i to ona Sjeverna Koreja...
Moltovljev koktel bacio celavi momak, mrsav, nizeg rasta oko 1,70cm, starosne dobi do 25 god. bacio pid prednji dio maske, vidjen kako bjezi I pada u prolazu kod restorana Odeon na lice. Automobil za bijeg bio parkiran na velikom parkingu u ulici Malta sivi Renault Megane.
U Džalalabad-u stanje redovno :) ) )
Brisu komentare! Ako tokom gorenja auto nesto rokne, to je guma i nije nikakva eksplozija kao sto klixovci hoce da docaraju!
ma mediji jedini mogu promjenit svijest ljudi u BIH i natjerati ih na razmisljanje ali oni rade suprotno i daju naklon novcu
auuu i to jos cabrio, nista od spustanja krova ljeti i dobacivanja djevojkama..
Ko da su ga sa 10l benzina polili.
ovdje u ovom kvartu ima nekih kriminogenih desavanja. bas na ovom ovdje parkingu uvijek ima parkiranih 2-3 bijesna auta....bmwovi, mlovi, q7....ne znam, da nema ovdje koji stan koji je baza narko dilerima ili kakvoj drugoj mafiji svodnicima ili slicno? prije par mjeseci taj jedan napucani q7 bas na istom ovom mjestu je osvanuo sav izboden ostrim predmetom, nozem vjerovatno. na stotine uboda svugdje, od vrata haube, krova.....ono je bilo nevjerovatno za vidjeti.
A zasto brisete komentare, a klix-ovci ? Raspirivaci mrznje i depresije !!
To je to kad stavis na renova dio od pezova haha
Joj klixa, pa valjda se ispravno pise: Eksplodirao renault na Čengić Vili... a ne "vozilo"
Trazili ste ZAPAD dobili ste DIVLJI!
Nije mogo upalit
Vecinase zeza a kadvam zapale ondacete svatiti daje situacija ozbiljna....Ovoje zalosno stase desava na ulicama Sarajeva.Trebamose svi ukljuciti u otkrivanje pirana..
zao mi je covjeka, ali treba i odmah znati da od nase policije nema nikakve koristi, niti ce moci doci do zapisnika niti bilo sta naplatiti od osiguranja.
NESTO SE PO SARAJEVU PUNO ROKA U ZADNJE VRIJEME? MOGLA BI TA POLICIJA NESTO I RADITI PIZDA IM MATERINA?
Jel to francuz ne mere valjat :-)