Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji ste vi jadovi; dok nasi susjedi/komsije razmisljaju gdje ce na more, kako ce regres potrositi, koji ce auto kupiti, mi se ovdje prepucavamo na bezvezarijama, a plata svakih 45 dana, i to crkavica od 700 maraka. Ali kako kazu, zavadi pa vladaj, ili dok je ovaca-bice vune.
jadan narod i radnici,danima se dim širio i upozoravali građani ,smrt ruskoj mafiji....samo onečišćenje dolazi još veće .katastrofa kud ovo sve ide...... Što s e tiče ime grada uvijek je bio Bosanski Brod i Slavonski sorry kome smeta:) Pozdrav iz zagreba:)
nije to bre Bosanski nego je Vlaski Brod-sve ga Rumuni naselili
a što neizgori sva pas joj mamu...
Auuu sto se raja iz PEDERACIJE BEE HAA zabrinula, a mi svo vrijeme se trudimo za suzivot
Nisam ni znao da ova rafinerija radi a pogotovo da je neko u nju zaposlen, eno citam na B92 rusi hoce da kupe telekom srbije, bogam narod se protivi navelko, sve sto kupe to i upropaste, al\' valjda Do-dick konta bolje njima nego njemcima opet su nasi, a to hoce li zaposljavati narod nije ni bitno
U Bijeljini bolnica sveti vračevi ja mislio zezaju kad ono stvarno reko dobro nije svih dabrova ontarija.
Skoro sam sreo bivseg kolegu po naconalosti Srbin, pitam ga gdje si sad kaze on u \"Brodu\" reko jel Slavenskom nije kaze Bosanskom. Reko pa tako mi kazi, i on se nasmija.... A skoro sam morao nesto slati pa covjece sve ulice i ustanove po nekim \"svecima\" a evo citam i ova bolnica po svecu. A ovdje samo sto prefarbas u zeleno pjesacko dignu se svi protiv Bosnjaka a ne smeta im vjerski entitet koji diskriminira sve druge u svakom pogledu. Inace zao mi ovih radnika ma gdeje bili i zivjeli. Nedo Bog nikom pa ni u diskriminiranom.
@Nina Svaka čast na komentaru.To je,još jedan, dokaz da na ovom području ima ljudi sa karakterom,a ne zadojeni kojekakvim glupostima. Puno pozdrava Nini i svim ljudima dobre volje,ma gdje bili.
Genocidni lete u nebo (mislim nebeski narod).
nema sta ovo je bolji dio BiH :D
Sad javili na CNN-u da raste cijena sirove nafte na njujorškoj berzi zbog ovog požara.
Je.bo ja ne.ciju ma.ter ako poslije svega znam sta sam i ko sam. Stara ga primala ko Bosna humanitarnu, ko god i sta god ponudi...haha
Oladite turcijo
Drugovi sramota je da ja ovu vijest procitam na index.hr sat vremena ranije nego sto ste je vi objavili
Retardu, procitaj malo bolje! Bilmez nije Srbin vec Bosanac! Gl.up...mozganje ti nije jača strana.
Možda ti je drag prefix\"srpski\" ali ga zvanično nigdje nema.Više Albanci na Kosovu ne govore Kosovska Mitrovica nego samo Mitrovic he he doduše taj naziv se samo koristi negdje u okolini beogradskog pašaluka. U vezi broda,uvijek će za one preko Save to biti Bosanski Brod i za nas Bosance a što ga vi tako ne zovete to je vaša odluka,većina ga zovu Bosanski Brod. Samo to nije tema,nadam se da nije bilo teško povrijeđeneih u rafineriji Bosanski Brod.