Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da ne pocnu jos nas da optuzuju,mi smo oterani jos 92. Sada sam za raju Majkl i iskljucivo pricam engleski! How is this posible? Maybe \"spontanios combastion!\"?
Šta je? Maca pojela jezik!? I u Gacku su je sami zapalili, smo nemarom! Hvala ti G. Zaklan?
Ljudi, ja sam zapalio dzamiju, hebiga, hodzinica mi nije dala
Ljudi, ja sam zapalio dzamiju, hebiga, hodzinica mi nije dala
toj dzamiji tu i nije mjesto . vrlo brzo , vidjet ce te da ni jedne vise biti nece na svetoj Hrvatskoj zemlji
Treba sada govoriti o ugrozenosti Hrvata u Sarajevu i kako ih nema na direktorskim funkcijama...kako im je tesko i kako se iseljavaju....Pa hajmo biti realni, u kojem gradu gdje su Bosnjaci vecina gore crkve bilo Pravoslavne ili katolicke...al hebi ga...za dan dva ce opet biti Bosnje terorisu sve koji zive u gradovima sa bosnjaskim vecimskim stanovnistvom
idi na palelive kretenu visis na sax mora da si bivsi sarajlija jado
svaka cast stanovnicima kojii su pomogli u gasenju
Jedva nađoh ovu vijest. Valjda bi trebalo da je ova vijest na naslovnoj!?
a ovakve stvari se rade namjerno NE BI ME ČUDILO DA JE OVO ODRADIO NEKI PRIPADNIK TAJNE SLUŽBE a isto je i medijski exponirano namjerno da bi se BOŠNJAČKI NACINALISTIČKI korpus u hercegovini pripremio za dolazeće DOGOVORE OKO USTAVA i regija tako da bi se bošnjaci sa ovakvim medijskim natpisima unaprijed prepali i odbijali da hrvatska federalna jedinica bude južno od mostara i sjeverozapadno od mostara od gruda do livna
serem vam se na minaret.
Možda se zapalila ?!?!?
To su ih zapadnjaci pustili sa lanca...moze im se, za sada.Dokle, vidjecemo. Do vijeka sigurno ne.
Mediji su im huskacki i antisrpski, to se zna...i za stanje kakvo jeste, velikim dijelom su upravo oni odgovorni. Jedno je medijska sloboda a drugo zloupotreba medija u huskacke svrhe. Neobjektivni i tracerski.
mozda je imam natezo djevojcicu, il\' je natjero da mu popusi, kao sto je uradio njegov kolega nedavno, zanjeo se i zapalio dzamijuu.