Problem je i nepristupačan teren
0
Požar se približava trebinjskim naseljima
Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel aerodrom na sigurnom?
neka, neka, nek sve izgorimame im ga vlaske nataknem
Burn Moderfocker, burn burn... let the moderfocker burn :D izgorite srbi pokupite i ove Skutore nek i oni izgore bolje sad nego u Dzehenemu!
@moto slažem se, velika šteta za prirodu, grmlje, šiblje, ptice i ostale životinje, ali nikako šteta za srpske zvijeri! nadam se da će ih istjerati iz njihovih brloga i da će postati izbjeglice i osjetiti kako je kad ti kuća izgori ! jer su i oni palili čitava sela i gradove drugima ! gorite u paklu k-u-r-v-i-n--i sinovi !
poce kisa u Trebinju, stvarno cim sam ja dosao, sve se preokrenulo u nasu korist, Zivjela Bosna bez pozara
STUPID.... BOSNIANS..............
dolazite ljudi da spasavamo s.i.s.a.t.e srpkinje od nabolazece vatre
SANDZAKLIJA TI SI ZIVI DOKAZ DA STE VI SANDZAKLIJE G.L.U.P.I KAO K.U.R.A.C!!!!!!!!!
tu sa, odh sad spasavati pttice i prirodu . gori pravo
SRAMOTA za komentare. FUUUUJ. Ljudi, pa to je priroda, suma, ptice i ostale zivotinje. Na kraju kad se priroda ne cuva ona se svima nama OSVETI. Zar i priroda ima nacionalni predznak. MOLIM BOGA ZA SAMO SAT VREMENA KISE JER JEDINO TO MOGU OD SEBE DATI.
jel to ides nekim strojem na raketni pogon, mamu ti sandzacku
Evo me u Mostaru, primi sam dvojicu Mostaraca i sad se vozimo prema skretnici za Trebinje. Znaci trebamo tri kofe, spasicemo vas Trebinjci, samo izdrzite dok mi ne stignemo,
šta kažu? jel ugrožen trebinjski aerodrom ?
Bog ih kaznio. Nek su oni protjerali trebinjske Bošnjake i Bosanske Katolike i nek im i dan danas onemogućuju povratak, a njima vatru Bog poslao da se opamete, ali neće Smrdi su to.
... the roof, the roof, the roof is on fire... we don\'t need no water let the motherfucker burn... burn, motherfucker, burn... Trebinje, Trebinje, kad me vidis spali me :)
idemo na akciju u Trebinje pomagat ljudima da ne izgore, ippa k je to Juzna Bosna, sve je to anse, mi se trebamo pomiriti sa Juznobosancima i pomoci im u pomsumnjavanju tih povrsina. Cuvajte see Juznobosasnci, ja sam sad vec dosao do JAblanice sa mojim autom i dicu oko 2 sata u Trebinju, spremite mi kante da nosim vodu do pozara i nazad i
http://www.youtube.com/watch?v=4KqUUH0gJQY