Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ahihihihi, bas ce hrvati i prvaci drzave paliti prostorije kluba koji igra drugu ligu pederacije jug. to su im mozda rivali iz klis buturovic polje podmetnuli.
Ti si to zapalio skutorska manjino
@BosanskiGazija jos kmecis poturceni kmeee kmeee
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Velez je po meni najveca tuga u BiH poslije Srebrenice.Dopustiti da se taj klub sroza ,je sramotno za cijelu bosnjacku populaciju,a ne samo za Mostarce.Mnoge Sarajlije podrzavaju i vole ovaj klub i imate veliku podrsku od nas. HORDE ZLA
@SvetiJuraj Onda finansirajte gradnju novog stadiona za Velez.Ionako ste tamo svi kriminalni tajkuni koji su puni ko brod.
islamsko muslimanski periguzi gdje god ne uspiju pale i lome. mošnjak je nastao od srpsko-hrvatskih muda.
DA TI NISI NASTAO OD TURSKIH MUDA. POGLEDAJ SE U OGLEDALO. NE MOŽEŠ BITI TAKO CRN AKO TI TURCI NISU PRABABU KORISTILI ZA ZABAVU
@StjepanIII Stara narodna izreka kaže: "vlah je vlah a šokac je vlah ipo"
@StjepanIII "južina" prevedi na Bosanski škutore a po vašim latinskim dvoličnim jezicima muslimani su srušili Stari most,ubili su Blaža Kraljevića,pokrali su humanitarnu pomoć koja je preko Čapljine dolazila u Bosnu i Hercegovinu,pravili treći entitet za muslimane i dijelili BiH.
Turčine, ne mogu ti prevesti na bosanski, jer u moje vrijeme od bosanskog su samo postojali Bosanski Novi, Bosanski Brod, Bosanska Krupa...
@SvetiJuraj Ovaj škutor koji se predstavlja kao rođeni "zeničani " a pljuje po svemu što je BOSANSKO je klašičan primjer latinskog dvoličnog šljama poput tute,bobana,kordića i ostalih govana.
Bosanski katolici su podmetnuli ovaj požar kao što su srušili Stari most kao što su pokrali humanitarnu pomoć i napravili"industrijske zone" na kršu sa kojeg su bježali od gladi u Australiju kao što su ubili Blaža Kraljevića da bi sa četnicima podijelili BiH jer to je dvolična latinska politika koja je pročitana već odavno.
Turčine, jeli ti to južina udarila u glavu, pa bulazniš?!
@071SA Stara mudra narodna izreka glasi, "nit u moru mire, nit u Turčina vire".
sitnica za giganta
Da nije opet onaj iz Stoca?
zapalila ona dva mulimanska brata što opljačkaše velež da prikriju tragove. izmuzli su vala sve iz njega i sijalice u svlačionici su poskidali.
tipično za mošnje kad dožive neuspjeh. pale klubove, lome i kradu glasačke kutije ili žele ponoviti još 100x izbore kao u srebrenici ili stocu, sve dok na silu ne pobjede.
Slika i prilika današnjeg Veleza! Dok se u klub ne vrate i preuzmu Upravu, nema budućnosti! Nikakav Dzonko s Bivoljeg brda i slični njemu, ne mogu oporaviti Velez! Podrška iz cijele BiH!!! IZRONICE VELEZ, BICE OPET ONAJ STARI!!!!
Majorizirani pale imovinu drzave BiH dok bakir drka qurac..
@hrisi-avgi sad su i bosnjaci majorizirani?
https://www.dvlottery.state.gov/ https://www.youtube.com/watch?v=-BLwf-CigOc Lutrija za zeleni karton USA,prijava traje do sutra 7 novembar,pozurite,ako zelite da s prijavite za izvlacenje 2018 godine,mnogi su ovako dobili vize i dozvole za boravak u USA.Prvi link je gdje treba aplicirati,drugi link je kako aplicirati,uradite jos danas i sacuvajte zadnju stranicu kad zavrsite aplikaciju ,tu suvam brojevi kojim mozete poslije provjeravati vas status.Ovo je sve besplatno.Sretno.
Jesu li ovo skutori zapalili ?
DA !
NE !