Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
majke vam kako je povrijedjen vozac tramvaja? prebio ga vozac auta?
hahahahahahaha.. umirem od smijeha
neka ba Klixaši, nemojte tako duge članke pisati, nemam ja to kad čitati!
Veci naslov od cijelog članka :/
Kraći članak još ne videh
Nije gospodo vozio nikakav diplomata, nego jedan "poseban" lokalni neandertalac koji vozi u italijanskoj ambasadi. Jedan od onih sto misle da se uz diplomatske tablice ne trebaju postovati ni ljudi, ni semafori. FUJ!
Bitno je da su svi opravdali vozaca tramvaja koji je nedavno uslikan kako tipka na telefon i bitno je da su svi rekli kako nije nikakav problem voziti tramvaj. Ovo je upravo dokaz da to nije nimalo lagan posao!
aaaa ovaj je mene juce pretekao niz odobasinu preko onih lezecih !!!!! lik nije normalan... imate vise slika na havazu
Ne vidim nigdje da ste naveli da su diplomatske tablice na autu.. Bog zna kakvu je vratolomiju ovaj "diplomata" htjeo da izvede, pa je zavrsio okrenut na suprotnu stranu ulice..
Kako je potvrđeno za portal "Dnevnog avaza", vozač automobila je odvezen na KUM gdje će mu biti obavljeni ljekarski pregledi.
svastaaaaaa