Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
daBogda se tebi i tvojoj porodici desilo ovo sto se desilo u Visokom,pa bi onda vidjeli da li bi tako pisao i izrazavao se!!!
Akademik, u sred usta ti se pose*em!!!
obrisah anus tefsirom i sehadetom...a hanuma povratnica me ceka u kuhinji,sa pitom, i sveze obrijanom picom:)) al cu joj ga zabit pod rebra bela,ahahah..a voli ovaj moj neobrezani,mala emina secer picek ko paketic,nejebica medj povratnickim zenama,nema od \'95,muje,oco u potocare i ne vraca se..
bas tako ljudi...
ovaj nacionalizam je vise preocajan. AKADEMIK ako imas takva shvatanja a ti lijepo pakuj torbe pa put \"svojih\" ko god da su \"ti\" kao ti .... ZBOG TAKVIH KAO STO SI TI OVDJE NIKAD NECE BITI ISTA NORMALNO!
dajte ljudi molim vas shvatite malo sta pisete.Na osnovu jednog covjeka koji samo nosi muslimansko ime pobijate sve muslimane i govorite sta govorite...svi smo ljudi.Niste vi upoznali pravog muslimana koji je pravi covjek...i nikad ne smijes na osnovu pojedinca pobijati cjelinu.....i ne znas ti dovoljno o Muhammedu a.s. da pricas o njemu....daj Boze da da te Bog uputi na izucavanj i citanje,pa da na kraju znas sta zboris te da koristis svijetu aBd
jadna majko svoja
TEBI 8hahaha)
MI JESMO MUSLIMANI I JA ČVRSTO STOJIM IZA TOGA A TEBI BI POZELIO DŽEHENEM I DA TE ODMA POSELJU TU, DŽAVOLE JEDAN
AKADEMIK,... dobro zboris choche.
A STA DRUGO OCEKIVATI OD SMRDLJIVOG BOLESNJAKA MUSLIMAJMUNA KOJI SE KLANJA HALAhovoM EPILEPTICNOM PEDOFILSKOM TERORISTICKOM KRMECEM KOPILETU MajmUnHAMEDU PEJGOVNERU KOJI JE HANDRIO DEVETOGODISNJU AISU! SJEME VAM YEBEM RETARDIRANO TERORISTICKO BALIYSKO!
Nesto je pobjeglo iz piramide.. ?
E kad mozes da se potpises sa hahaha nakon ovakva teksta, gori si od ovog ubice, kenjo bezobrazna. Da Bog da ti se vrati sve ono sto mislis i pises. Da Bog da: AMIN
Šta je ovo .ebo te, \"Kineski sindrom\"?!
Kod sebilja na kolac ga nabit\' tako da umire par sati i uživo prenosit da vide svi šta ih čeka ako nešto slično pokušaju.Ovaj će vjerovatno dobit kod i biti poslan kući jer nema mjesta u zatvorima.,,,,