Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vucko brate uz tebe smo, izdrzi nece to dugo trajati....
mido i bravo izdrzite vi jos malo, napravili ste veliku glupost sto ste vozili te klosare pa sad lezite vec 4 mjeseca. jos par dana ako Bog da i gotovo.
bice im guze kao dzuboxi u kpz,samo ja bi ovo po kraktom postupku rokno,objesio ili el.stolica mamicu im mangupsku sad neka se mangupisu u kpz
dobar!
Nije bitno, kako nije kad me policija (naravno rade svoj posao, pa moraju) svaki put pita jesam li mu rod. A vec su se prije ubistva raspitivali, steta pa ga nisu uhapsili. Bar bi ovaj momak bio ziv, pa plivali svi oni u istim vodama ili ne. Zivot je zivot.
@samo da znat... Ne sekiraj se..uskoro u KPD Zenica dobija novo ime... EDINA CRVENKAPICA...
jasta nego da treba izdrzat... al\' jeb.acinu koja mu slijedi u kpz
Mijenjaj dilera podhitno! EDINE IZDRZI!
kao da je bitno kako se ko preziva i odakle je bitno je to da se oni osude na kaznu onakvu kako dolikuje za takvo kazneno djelo a to je da bar odleže po 20.godina mada je i to malo jer je prekinuta nasilničkim putem jedna mladost koja je zavrijedila da živi za razliku od ovih \"mangupa\" koji popiju dvije i odmah pucaju zato divljake u box na jedno 20. godina svakako ničem ne vrijede i nisu uopšte zaslužili da udišu zrak a kamoli da hodaju ulicama
edin .uk nije vuk. prezime je VUKOVIC ali su ga skratili na Vuk, nemaju nikakvu vezu sa Vukovima! Nego su kriminalci rijesili se svog \"prezimena po kojem se kriminalci prepoznaju\" A uzeli jedno casno prezime. Paraziti kriminalni. (inace su \"odtamo)