Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasluzio je da isTruhne u čuzi
Iduća stvar je potvrda potvrđene optužnice,samo neka igra riječi kod nas....treba majmuna odvesti da pravi šljunak sa kuglom na nozi na 40c pusti suplju
Da je sreće dobila bi stoka 3 godine da se nauči ponašat
Šošoni
Sad se kretenčina smije dok ovo čita, odležati će malo pa eto ga ponovo. Dok ga neko ne smiri zauvijek. Od suda u BiH nema ništa.
Prije ćeš socijalizirati lava iz Kruger parka nego ovog steroidnog međeda bez gram mozga
NA ZALOST TUZILASTVO I SUD BIH PUSTAJU NA SLOBODU NASILNIKE. ZENE U NASOJ DRZAVI NEMAJU NIKAKVU ZASTITU.
Od ovih lekica jedino su dobri oni sto su umrli
zatvoriti govno
E moj grade, sta smo mi dozvolili, da nam ova sandžačko - seljačka stoka divlja po Sarajevu. Ovakav šljam prije rata u Sarajevu ne bi mogao košpice prodavati.
Jedino ispravno rjesenje je nakon odsluzene kazne izgon iz BiH, kako doticnog tako i sve njegove sunarodnike sa pocinjenim i najmanjim prekrsajem.
daj sta pisete toliko o ovom smradu, osudite i u zatvor pa kad izadje ko ga sretne nek ga pljune… tuko zenu a njenoj mami palio auto, bas je vrijedan spomena i pisanja stotinu clanaka
Prebio i ovoga sto je pokusao da joj pomogne i jos na sudu ima njega da okrivi🤣🤣
Ovo je ona sto ju je prebio a ona ga odbila prijaviti…
Pročitaj članak, prijetio joj da će je ubiti ako ga prijavi policiji.
Doduse, nije se bolje moglo ni ocekivati od čovjeka koji je 2014. bio osudjen na 9 godina i osam mjeseci za pokušaj ubistva. Samo mi nije jasno kako je vec u decembru 2023 bio vani. I odmah je nastavio sa nasilničkim ponašanjem.
dno dna od drzave .Prebiješ nekog i platiš 150km kazne , kao da nista nisi napravio .Fuj.Ma ni na godišnji se ne treba vračati dole.