Pala u rijeku Bosnu
0
Potraga za djevojkom u Zenici
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma to su bošnjačka posla ha ha ha
zao mi je cure,bila je tako nadarena i pametna,ali tako je dragi bog odredio,volio bih da se nade njeno tijelo da se ti roditelji vise ne sikiraju znaju da se utusila,al sta ces sada,izdrzite!
E Sanjine jako mi je zao zbog tvoje sestre,svi mi znamo da je se utusila jer niko ne bi mogao to prezivjeti cak ni najbolji plivaci,zato vec primi moje saucesce i nastavi dalje zivjeti,sta ces takva sudbina nedaj boze nikom,i tvoji roditelji neznam kako su izdrazali.
Duša draga, kako me potrese ovaj događaj... moliću se Bogu za nju!!!
Djevojka se okliznula, jer je tu noc kisa padala i sve je bilo mokro, nije znala plivati, sok, hladna voda, sve je to uticalo na nju... Prijatelj je skocio za njoj ali posto je bosna nabujala i brza, nije uspio da je izvuce, val ju je povukao na sred bosne a on se jedva izvukao... Traze je vise od 2 dana, nema ni traga ni glasa, zadnji put je vidjena kilometar nizvodno kod zeljeznickog mosta, culi su je mjestani kako vice u pomoc, ali vatrogasci nisu mogli tako brzo doci... Djevojka je nedavno dobila priznanje od gradonacelnika, lijepa kao slika, izuzetno pametna i talentovana... Nije bilo alkohola, jednostavno je to bila sudbina... Zamolila bi vas uljudno, ako znate sta to znaci, da se suzdrzite tih bespotrebnih komentara, uvrijedjujucih i losih, jer je veoma moguce da je djevojka mrtva :(... Jos je nisu nasli, jer bosna puna dubokih kanala i polica, jednom je dzip sletio u Bosnu, nikad ga nisu nasli... Selma, R.I.P.
pa šta su njeni prijatelji radili dok je ona padala i upala u rijeku??? nisu valjda čekali da dođe specijalna spasolačka jedinica!?!?
tek tako da padne u vodu,pa vjerovatno se alkoholisala,ili je neko gurnuo...
SUmejice sta god bilo nemoj se sikirat VOLIM TE Mehrin
e kako te nije stid djub.re pokvareno zamisli da je tvoja sestra il kcerka, necu reci dabogda se tebi to desilo a zamisli se malo sta si napisao, dijete je izrazito talentovano bilo, ovo je tragedija kakva se odavno nije desila, zao mi je ne mogu sebi da dodjem, a ti si jedna svinja obicna kojoj ce Bog dat sta zasluzuje kad tako razmislja
Jako mi je žao.
Jel to fatala ribu?
TRAGEDIJA!!!!!
sudbina,,ako nije bilo alkohola
Isusite rijeku Bosnu, jebite joj mater za sva vremena.
trebas doc u zenicu i vidjet koliko je jaka ovako nabujala bosna. tu ni plivacke vjestine ne pomazu.