Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije vala za teski teretni saobracaj nimalo ovaj put ne znam sto na snagu zabranu ne stave slepere i kamioncine okolo na doboj slati duze jest ali nikog nece ugroziti svojim teretom. Po snijegu i mala auta jedva se koprcaju al gospoda lance nebi stavila jok sto ce.
Zbog putovanja automobilom na relaciji Sarajevo-Tuzla- Sarajevo sam osjedio i otišao u penziju makar 3-4 godine ranije,
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Otiso Oric u lov pa nece da mu smetaju smrtnici.
Obustavljen saobracaj u jednom chicagu i okolini gdje je 3 najveci grad u americi, gdje je otkazano stotine letova, gdje su zatvorene firme. Ali za razliku od nas oni imaju razumjevanje, toleranciju i najvise strpljenja