Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjeka poznajem iz stranke,sa sastanaka itd.,zato ne zezaj se,ovo je klasičan politički čin,atak na političkoj osnovi,i vi koji se ovdje zezate,nek\' vam ide na čast,pitao bi vas da se vama ovo desi.
vidi se da je bilo pozara i frke, ostala je i zuta kantica za gasenje....
Da ti nisi zapalio ovo jarane?
Ajte vi negdje u rudnik svi,osim Roby RS(poznajem ga),nije za vas net,previše ste neinteligentni i nezanimljivi,niste gledali snimak na tv,niste bili uživo,ne živite ovdje,ne poznajete situaciju,zato bi vas zamolio da se suzdržite od komentarisanja ove vijesti.
@Tenej Zagore haj ti blagoš meni u darkvud, tamo je tebi mjesto.
mozete li mi dostaviti snimak vaseg boravka u Kastijelju
alaj ovaj ima problema s piromanom
Sve vi znate,a ne znate ni gdje su Šekovići,volio bi da vidim kad bi vama zapalili kuću u kojoj vam je nepokretna majka i stari otac,a nemate gdje,ja sam iz Šekovića i znam šta se desilo,slika nije najbolja,zato nemojte da se pravite pametni ovdje i da izmišljate \"namještaljke\" i gluposti,teorije zavjere i tako to...Kuća je izgorjela kao što je istom čovjeku izgorjela prodavnica prije godinu i po-dvije,k\'o što je izgorijelo i auto predsjednika opštinskog odbora SNSD,pokušaj paljenja prodavnice čovjeka koji je u to vrijeme kad se desio pokušaj prešao u redove SNSD-a...Ne pričajte kad niste upućeni,i kad ste pristrasni da ne vidite bijelu mačku na putu od zaslijepljenosti i svoje bujne(neinteligentne)mašte,začinjene idiotizmom.
Sto je naj smjesnije, na BN sam gledao intervju sa mjestanima, niko nista nije vidio. Sve se svodi na pretpostavke. Navodno je neko podmetnuo pozar, odnosno polio zavjese benzinom i zapalio a da to niko nije vidio a tako se isto desilo sa vozilom ELEKTRO DISTRIBUCIJE(povecana slova za ove koji kazu da je od snsd-a) sa kojim se dovezao taj doticni iz stranke. Ali niko nije vidio ko je zapalio, sto je meni stvarno cudno a vozilo se nalazilo 100-tinjak metara od kuce. @Zaporka dobro zapazanje :))
Na gornjim prozorima sa vanjske strane na fasadi nigdje gareži,nemoguće je da prozori potpuno izgore a da nema gareži na BIJELOJ fasadi a pazi lade,lada izgorjela a gume čitave,meni tu nešto smrdi.
Ako je ovo izgprelo sinoc --lazu ocita propaganda a i ova lada sa otpada dovezena pa ko fol zapaljena svacim se DODINI bave pa i podvalama ko ne vidi dobro i neskonta da je podvala e svaka mu cast ako ne primjeti........
Kad ste vidjeli politicara od s n s d da vozi ovakav krs...
Vidi se kako je sa vanjske strane zapaljena. Tačno se fasada bijeli hoću reći crni od gareža....
ljudi nemoj te se paliti, kuca je izgorela ovako kako je izgorela jer je spolja zapaljena a unutra maltene nije ni imalo šta da gori, a prošle godine mu je prodavnica zapaljena koja se nalzila pored kuće i nije obnovljenja. Dalje necu da ulazim ko je i zasto to uradio, samo da otklonim ove mitove koje pravite u vezi laznog pozara i lazne lade koja je navodno dovučena sa otpada pa kao zapaljena. a vi nastavite sa lupetanjem i izmišljanjem.
Prvo,ovaj što kaže da je narodu do nokata došlo i da ne može da se trpi snsd-ova vlast snsd-ova vlast,nije upućen,ovdje je last sds-ova godinama bila,izgubili su je na referendumu prije mjesec i po,zato ne landaraj gluposti ovdje bez argumenata,ostali,kuća je izgorjela i ne lupajte jer ne živite u Šekovićima i nemate pojma.I prvo pročitajte tekst nekoliko puta,pa onda pričajte,ili niste dobro čitali ili ste neinteligentni pa ne možete da razumijete sve što piše...