Podmetnut požar
0

FOTO / Potpuno izgorjela kuća člana SNSD-a u Šekovićima

SRNA
Foto: SRNA
Foto: SRNA
Porodična kuća Dragoslava Milića, predsjednika Mjesnog odbora SNSD-a Kaštijelj, opština Šekovići, u potpunosti je izgorjela u podmetnutom požaru, saopšteno je iz Opštinskog odbora SNSD-a.

U incidentu koji se dogodio sinoć oko 22.00 sata u mjestu Kaštijelj, potpuno je uništen i automobil "lada niva", vlasništvo "Elektro-Bijeljine", koji je dovezao radnik ovog preduzeća i predsjednik Opštinskog odbora (OO) SNSD-a Šekovići Velibor Milošević s namjerom da pomogne u gašenju požara.

U saopštenju se navodi da je napadač zapalio automobil, a pored "lade nive", koja se nalazila 100 metara od objekta koji je gorio, bilo je još pet vozila koja nisu zapaljena. 
Foto: SRNA
Foto: SRNA
"U vezi s tim, potpuno je evidentno da je napadač imao namjeru zapaliti kuću predsjednika Mjesnog odbora SNSD-a, i kada mu se ukazala prilika zapalio je i vozilo kojim se dovezao predsjednik OO SNSD-a Velibor Milošević", ističe se u saopštenju.
Dragoslav Milić, njegov otac i majka, koji su roditelji poginulog borca Vojske RS, noć su proveli pod vedrim nebom. 

U saopštenju se podsjeća da je 18. oktobra 2008. godine, nakon lokalnih izbora, Miliću zapaljena prodavnica, koja se nalazi pored zapaljene porodične kuće. 

Takođe, 28. aprila predsjedniku OO SNSD Šekovići Veliboru Miloševiću zapaljen je lični automobil "golf 4". 
Portparol CJB Bijeljina Dragomir Perić ranije je potvrdio Srni da je policija na licu mjestu, ali se čeka da požari budu potpuno ugašeni radi obavljanja uviđaja.