Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
garant neko na piku prodaje sanduk. ocuvan.
pokojnik gratis ;)
Očuvan...)))
nedavno su bili izbori u hrvatskoj,mozda je to. kod nas i mrtvi glasaju
sigurno je nesto zaboravio pa ce se vratiti da nastavi..
nek je zdrav i živ
Povampirio se.
Topalovici!
https://www.youtube.com/watch?v=FKxEwcNdnik
Ja sam se uvijek čudio zašto se na dženazama upitaju prisutni: HOĆEMOL HALALIT ? JEr ako neko NIJE, to jest ako je rahmetlija ostao dužan, mogao bi nestati ! Što se tiče ovog slučaja, a što ne bi bilo riječi o uskrsnuću ? Međugorje nije daleko, a svi se špdaju sa njim, pa mu i promet opao. AKo je riječ o autentičnom uskrsnuću to bi moglo napunit Međugorje do ludila !
Vidoje,vidoje, samo skitaš,kad češ se smiriti, moj vidoje...
jel imo zlatne zube?
Porodica Billya Pitona ! VAdi pokojnika, lijes malo očisti od zemlje i preprodaje MARATONCIMA !
Snima se II dio Marotonci trče počasni krug, Billy the Phyton.
Najbolje bi bilo da se povampirio.
Sta sad reci na ovo, da gazem da je ta osoba koja je ovo uradila glupa to bi bila uvreda za glupe ljude, pa zato... sami ispunite
Topalovići otvorili podružnicu u Mostaru.