Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poznati lokal iz Tešnja zabarikadirao kafić sa vrećama brašna da voda ne ulazi u lokal molim da se i ta slika ubaci u ovu objavu neka narod gleda kada već jest nema !
Ljudi u Tesnju maju redukcije vode u 21. vijeku a nakon dva dana kise poplave. Pa ne kontam. Sta radi ta vlast dole i ko koga tu....?!?!?
Sto niko ne iznese javno da su ono ruglo od korita i most u centru palanke glavni uzrok poplava svaki put kada padne veca kolocina kise jer je sve nestrucno i neprofesionalno uradjeno. Tesanjski potok se na onakav nacin ne moze "ukrotiti" zato se i izlijeva iz one smijurije od korita.
kae lik samo da nema 'ljudskih posljedica'...oj živote ko su i načelnici! držte se ljudi!
Kad je Maglaj bio popljavljen 2014 mnogi su govorili da maglajlije nisu puno klanjali pa i vi izgleda niste puno klanjali za ovaj zadnji ramazan
Fadile, prilika da pomognes narodu 247. put. Do sada si svaki put krao sebi, nikome nisi pomogao, hajmo probati jos jednom.
Zna li se sta za Jelah?
Evo prilike da SDA opet pokrade pare namjenjene za poplavljena podrucja. 2014. godine je 50% tog novca nestalo bez traga.
Šta znači,.. "stanje se prati"? Valjda ttreba da se djeluje..
Nemojte bacati smeće, naučite jednom u životu, pa neće biti tih problema.
Sve što vidite je uzrokovano lošim sistemima odvoda.
Poplave su bile i u Bosanskom Novom, Prijedoru ali tamo ne vlada SDA. Zato smanjite doživljaje,sve je to vaša nemarnost pra prirodi i bacanje smeća u rijeke
SDA kriva za sve samo kradu
Sda trlja ruke i govori stize humanitarna. Dobro je.
nije ovo prvi put i ako se nista od prethodnih godina nije naucilo e onda smo i zasluzili. Pogotovo ova SDA ksaba
SAMO SDA 🙌🙌🙌