Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li ovo onaj indirektni Dinin jaran, mislim na Konakovica, sto ga nakon proslog hapsenja na slobodu pusti Dzermin Pasic, jaran i kolega Dubravka Campare, brat Aljose Campare? Sto se povezuje sa Dinom, mislim na dilera iz Dubaija, a od cega nicu sijede Dini, mislim na Konakovica, jer se klupko pranja novca od droge i ulaganja u osnivanje i kampanje NiPa polahko razmotava?
Kako se hapsi i sprovodi zakon kad te stranka ne prati.
Cijeli grad je povezan sa Dubaijem, od politike do dilera, konobara, taksista.
i dobit ce jedinstvenu kaznu zatvora od 1 godine. USLOVNO.
Čije su pare prali i od čega je taj novac. Nije valjda od bubinih koncerata
A jest Seida momcinu babuka ubacio u poslove pranja lovine, ma ja nek radi nesto momcina nasa mumin, ne valja na birou truhnut
Ima jos kandidata među ministrima,načelnicima,direktorima itd.Ovo.je igla u plastu kriminala.
Pa-pa,sta li ce na ovo reci beg kad cuje hahah
ja cirkusa