Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka je.... trebala je kakvom kiselinom
I sad jadna zena treba da bude smjestena u \"ludnicu\" jer je konacno uradila nesto sto je davno trebala uraditi?! Zalosno je ovo patriarhalno drustvo gdje se vladi je.e z apravima zena!!! Izdrzite gospodjo, izdrzali ste budalu garant godinama-proci ce i to ;)
dok druge ,,iz ciste ljubavi\'\' titraju jajca ,,svojim\'\' muzjacima, doticna je dama ofurila vepra od kojeg ocito nije mogla napraviti kucnog ili barem okolokucnog ljubimca.
Vakat Vlahu bio za kupanje, zadnji put je vrucu vodu vidio kad se rodio, kad ga je babica k\'o nako malo pljusnula...
Stvarno piramide!!!! Eto da zena ne poli covjeka vrelom vodom ne bi nikad otkrili piramide u Visegradu. Nek\' se zove \"piramida vrela vode\"
ona njega voli, on nju ne voli...ona:\'\'joooj ubit cu se majkoo!\'\' ono,klasika bas kao u torbofolkerskim uzasima od pjesama xD
Mora da mu je htjela stravu saljevat :D
Zaboravih dodati,da je garant bio pijani nasilnik i da je dobio sto je zasluzio.
Prvo je nekad on BARIO nju,onda je ona OBARILA njega.
naj prokleti grad u bosni sta se moze drugo ocekivati
A kurave mamu joj j...m!
a da to nisu od savijesti trube? čujem da mnogi po višegradu, foči,zvorniku, brčkom...ne mogu spavati mirno.
mora da je zbog piramide
haha...ja upravo to krenuo napisati! Koja slucajnost!
vidi piramide u visegradu (: