Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast plavci. "Policijsko vozilo je ostvarilo kontakt sa pjesakom...". Vrh vaseg bezobrazluka. Na jebenom trotoaru policija gazi ljude... Zemljo otvori se..
Sta ima pješak hodati po trotoaru
sramotno, eto ko sve vozi
Otkako je SDA postavila policajca za PREMIJERA tog kantona, uveden je red na svakom koraku. Ovo je poruka svim prekršioca reda RADA i poretka šta mogu očekivate od vlade SDA-SBB.
Tako joj i treba. Hoće ona ometat SLUŽBENA LICA u prolasku ! Ipak profesionalno postupajući, policijski službenici su blagim manevrom vozilom odbacili istu svega desetak metara dalje na zemlju, mehku ko duša !!
Kriva je sta ce na trotoaru?
Pa oni su policija, mogu sve i smiju sve... osim da se sa uhvate u koštac s guzonjama, uličnim trkačima, vlasnicima kafana i kafića, lopovima koji otimaju mobitele, lokalnim kabadahijama - nastavi niz
U ovoj situaciji i najslabiji advokat dobija slučaj,nadam se da će ih unesrećena žena ''oderat''
Prvo pitanje u nasoj drzavi - sta pjesakinja ima raditi na trotoaru...zna li ona da tu ima auta i da bi je neko mogao udariti...
Policisko vozilo gazi pjesake po trotoaru- jadna nam majka
nije cudo kava goveda rade u policiji neki dan hladno preko ostrva pod rotacijom sa maricom fola intervencija