Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta se radi i koji kriminal prolazi kroz Bosnu pa mi smo ko Švicarski sir šuplji. Zamisli pripadnik OSA-e direktno uključen , pa šta tek rade ovi koji su na većim pozicijama.
U svakoj zemlji imaš pokvarenih pripadnika policije, pravosuđa i obavještajno-sigurnosnog sektora. Hollywood je kroz svoju filmsku produkciju to na najbolji mogući način prikazao, a vidiš i sam da i u stvarnosti to nije rijetkost. Problem je što se kod nas taj lopovluk kultiviše, prolazi bez kazne, rijetko se sankcioniše. Kod nas padaš u lopovluku kad stranački šefovi nisu tobom zadovoljni.
Oni na vecim pozicijama nastavljaju da rade, a ovaj sto je pao je zavaljeni bekan, kao sto to obicno i biva... Nije bio dobar u "poslu" a mora nekad neko reda radi i dati izjavu i prenociti u pritvorskim prostorijama mupa.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Odavde treba bježat što prije, ovdje je narod moralno propao i pokvaren do srži, nije ni do sistema koliko je do naroda.
Mislis u njemačkoj nema ovoga, ima itekako i jos veceg kriminala, brutalnih ubistava i nezamislivih zlocina.
Živimo u zemlji u kojoj sstalno hapse pripadnike DGS, MUP-a, OSA-e itd. Šta su uradili od ove lijepe Bosne pa to je nevjerovatno koliko su je unistili…
Ako koga zanima ko su glavni akteri imate na blogu Slobodana Vaskovića sve piše od a do ž. Mektiću Jel prpa sve su bliže i bliže
Vise policije i politicara u kriminalu nego svih drugih obicnih gradjana
Joj Sky što te volim padaju policijski dileri fuj stoko jedna mafijaška
Toliko uhapšenih...a niko da propjeva ko mu je nalogodavac? Cudno.
Igor Kajtaz je sa njim zajedno radio kriminal
Samo deri vise i pocni praviti Pravnu drzavu!
MUP ZDK kad na red dodje,ne znam da ce ijedan oficir na slobodi ostat...od komandira,preko raznih savjetnika,pa sve do komesara i ministra...
Kad vidimo da svaki malo bude uhapšen neki pripadnik policije, granične policije, ministarstva sigurnosti, ose, zar nam nije jasno da je sve Ilegalno da bi ovi pripadnici mafije mogli uzimati keš bez poreza. Legalizacija je način borbe protiv mafije, jer 30 godina slušamo im priču suzbijanje droge a nikad više droge jer upravo je uvoze ovi koji se ko biva bore protiv nje
🤣😂 Koji su ovi policajci pametni uh, svi ste vi umiješani u tom stvarima. Pa osa je i bila poslana da pronađe ljude, a ne da ih hapse ovi, 😂🤣 znači da je policija u taku sa ovima što su uhapsili kriminalce.
Šta Vasković ono piše Osmica i bliski ljudi njemu za Federaciju, a Milin mali onaj Kostrešević iz policije za RS
Vidimo se u 8
Tim Raketa
samo nek hapse ali redom a ne ovako