Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A da je posten covjek puco na nekog ovakvog ili slicne klosare u samoodbrani dobio bi za ranjavanje 5g.ko da je ranio ili ubio čovjeka a ne olosa i stetocinu za drustvi jer se sudije i tuzioci postenih ne boje a olosa se boje sto i sami izjavljuju pa ih zato pustaju i nekaznjavaju..
njima je dobro u muriji imaju spavanje klopu đaba,nerade ništa osim što bildaju,pa nisu to ruski zatvori i zato država i pušta jel ih skupo dođu zatvorenici a izađe luđi i sa više veza
Uz Omara Mjesecara na slobodi za 48 sati eventualno 72
BRAVO ZA TUZILASTVO I SUD!!!!! Renato Mikac oteo mobitel u tramvaju! 12. 01. 2015 - 19:59. Renato Mikac uhapšen zbog krađe Egipćanina i sada najnoviji.. Renato Mikac, osumnjičeni za pucnjavu na restoran Igman pre... E posto su se predali kupite im nesto municije i pustite ih nek jos malo pucaju..tek ih je krenulo! :) :)
Sad bi dao 100KM da cujem ime debilcine kojaga je pustala na slobodu ....
Sada ce njihov advokat Omar Mehmedbašić....reci,, Prvi put je oteo mobitel da provjeri jeli polozio ispit na fakultetu, u drugom slucaju se samo malo htjeo nasaliti, inace ga svi poznaju kao velikog saljivdjiju, a ovo nije pucao nego mu auspuh u autu je bio malo bucan..i morao je otici sa mjesta dogadjaja jer biblioteka radi samo do 18:00... i da se ovim putem izvinjava SUDU i tuziteljstvu :) :)