Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma na samu sumnju otmice treba zakonom odrediti min 20 god zatvora a kad ga se uhvati dobro ga izdegenjeciti da mu vise nikad ne padne na pamet da nesto u tom smislu planira a kamoli da realizuje
Ne treba kod sumnje,ali kod pokušaja likvidirati na licu mjesta.Suđenje je skupo i živcira.
čuj viđali i prije kombi...pa kamen ako ništa označi ga makar
Skupite se i polomite mu noge u po kombija ..pa ce vrebat infuziju
Katastrofa , što se sve ovo događa ??? Najstrožije kazniti i sami pokušaj otmice. Dugogodišnju zatvorsku kaznu! Koje je vrijeme došlo, da ne smiješ dijete na ulicu pustit . Užas !!!!
Naj gora policijska stanica u gradu pu Vogošća Ništa ne rade samo sjede sve rođo do rođe
Kriminal se povecava svakog minuta, u BH protektoratu....Svaki treci dan, po jedan policajac bude uhvacen i zatvoren👉😎 Svaki treci pocinioc nasilja u porodici je uniformisan.
....Pazite i KOME prijavljujete😎👌👍Znajte da je svaki treci policajac -KRIMINALAC- ....sve jbg, zavisi ko se potrefi na smjeni, kada VAMA treba pomoć👉😱😱😱😱😱
E portparola i ku*ca, bez obzira da li je istina treba stvari provjeriti a čini mi se da nije njegovo da donosi presudu. Ovo nije nemoguće u državi i sistemu kakvom živimo.
Roditelji dragi, provedite vise vremena sa djecom!
Sad nesmijes imat ni kombi,danasnje mame se ponasaju kad rodi djete ufura se,vozika ga po restoranu,gore dole da je malo svijet gleda,ko da je jedna jedina na svijetu,mene moja rodila od obaveza cijeli dan nije znala ni gdje sam,komsije mi u po dana istresu gace i haj igraj se opet,dok mama ne dodje navece.Ufurani roditelji,zato i jesu djeca kakva jesu neznaju ustat starijem.
Možda mali prokock'o pare na kerovima.Kod nas je normala da djeca kockaju
Baš će neko iz ovog auta u kojem se prevoze pretežno arapi ići u Semizovac da otme nekog dječaka. Jedino da ga odvede sa sobom u Abu Dhabi.
Sjecas li se onog slucaja kad je oteta beba u cini mi se Hadzicima, pa nadjena kod neke djevojke u bivsem Ferijalnom tj. onom hotelu ispod ulice Omera Stupca - tik do rezidencije Saudijske Arabije...