Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Benga 2013 godiste u njenom selu najnoviji model. Joj papaka što su nakotili Sarajevo ovo je da se s balkona bacis
U Sarajevu se nakotila jedna paša-bruda-starleta-elita populacija, dojučerašnja sirotinja koja se na sumnjiv način dokopala novca. Sebe smatraju kremom i nekim trendsetterima i influenserima morališući po instagramu normalnom narodu o svemu i svačemu a pare od gudre, otimanja, prevara i prostitucije. Najgore što raja misli da se može to tako sve preko noći ostvariti i krenu putem ovih lažnjaka papanskih
seljancica
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sredice joj onaj krmak od momka sto je finansira
Sta joj sredit sirotinja voza bmw 2013 godiste dizel prodaje edukacije. Mozemo kupit i nju i selo komplet odakle je SLIJEGLA
Treba to lopatom išćerat 🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ebo ti pas mater koja te je tako odgojila papanko jedna
ali ali...mevlud...comerc je postavio usporenje hahaha. nece zadugo mici proci preko 15 km/ h. :)
Stas je istrazivat ba odma pritvor ha ja
Jeko ova ? Neka doktorica nauka? Profesorica? .... Zalostna ti majka na sta smo spali.
Tko je Adna. Cuj influencerica, bas je to zanimanje sad.
E neka su, ruke im se pozlatile. Previse se ova mala usku*cila
EKI INFLUENSERICA
Ova ludača će platiti 200KM kaznu a objavom ovog videa će dobiti dosta više konvertibilnih markica. Za ovakvu stoku što zarađuju na način da stavljaju u smrtnu opasnost ostale učesnike u saobraćaju je jedino zatvorska kazna adekvatna ovakvoj gluposti.
ukinite joj internet...nema gore kazne za te influensere i slicno
Ovaj novinar da ponovi afrikate.
bivsa od Denisa Stojnica? a sad s nekim dedukom
Jednom rukom, 108 kroz grad!? Potencijalni ubica, a da glupaca, ni sama nije svesna. Novcana kazna, zatvorska kazna i oduzimanje vozacke na 5 godina, uz ponovno polaganje nakon toga.
Seljancica mala pogana
Grrrr, treba joj ovo, treba joj ono....
Jednostavno.. na Tik-toku ima video... Registarske tablice E10-A-955. Eto imate i njeno ime i prezime... Imate sve podatke, samo je na vama da je kaznite.