Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaposliti ga u RAK kao biotehničara 😂😂😂😂
Za heroin metak,za travu poticaji,i prooblem rijesen
Slavko, imamo dilera!!!
Ovaj se nekom zestoko zamjerio pa je ovako nisko pao
Sinoc mi je opet pao lerdi tesko meni joj tesko meni😂
Natjerat ga da odjednom sve posmrce
Da je kakav bradonja sa gepekom oružja, 490 komentara bi bilo za pola sata. Al pošto su u pitanju droga i narkotici, onda klix publika ( 90 % narkomana i klošara ) se šprda i ismijava u svojih desetak komentara. I onda često čitamo od istih da hoće bolje sutra... A pitanje je da li takvi članovi društva ( alkoholičari i narkomani, i ostale vrste uhljupa) zaslužuju bolje. Neće ni biti bolje... đaba se nadaju. Jer kad promijene sebe, bolja će i vlast biti.
@Dzuvec2 jel moguce da usporedjujes gepek oruzja sa 100 grama droge.eto zato je u bosni ovako kako je,kad takvi zive ko ti u njoj
@burek1sa1sirom Ne kontaš... i jedno i drugo je za osuditi. Sve koje krše zakon ili ugrožavaju sigurnost ostalih građana , trebaju da budu sankcionirani. Moj komentar hoće da kaže kako u prvom slučaju toliko moralisanja, da bi čovjek rekao da su to sve poštenjačine u komentarima. A u drugom slučaju vidimo da bi se moglo provući i tone heroina, a to nije za osudu. Il ako neko ima veze sa islamom, kao to je najveći zločin kad takav bude u članku.
sve to legalizovat ko bi da se roka nek se roka
Stalno hapse dilere heroina. Nisam nikada čuo ili pročitao da su uhapsili dilere heroja. Što li?
Jel HDZeovac....sta ce reci Cirilo Jugovic...majorizacija
Meddžida Kreso: Najteže mi je pala spoznaja da među mojim kolegama ima korumpiranih Gosp. zna za korupciju.Treba je ispitati i vidjeti da li ima osnova da se krivicno i ona sam goni a i njene ,,korumpirane" kolege... A KLIX blokirao komentare!
A "SLOBODA GOVORA"... TO NISTA JE LI REDAKCIJO???
Meni izbrisali top komentar gdje sam rekao od prilike nesto kao ti pa onda su i ukinuli komentare.