Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvi su to mangupi koji se tuku palicama i napadaju u grupama? Najgora sorta drustva su navijaci sa torbicama, maksicama i suskavcima. Brzo sklope se u masu jer snaga je u broju, a pojedinacno niko od njih nema hrabrosti, novca, posla niti buducnosti. Balavci koje roditelji izdrzavaju, a ovamo se predstavljaju kao ratnici, djeca ulice itd itd... Nek vam je Bog na pomoci.
Momku zelim brz oporavak !
Sud BiH izrekao je danas presudu kojom je Elfeta Veseli osuđena na 10 god.zatvora za ubistvo Slobodana Stojanovića 1992 Prema optužnici,ona je dečaku isekla uvo,obe ruke do lakata i prste na nogama,a zatim ga je zaklala
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
i ko siri dezinformacije?
Jednostavnom Google pretragom "migranti napali mladića u Sarajevu" možete vidjeti da dezinformacije šire redom: klix.ba, nezavisne.com, jabuka.tv, dnevnik.ba, mondo.ba, slobodna-bosna.ba itd. itd. Al klasika, samo treba bit informatički nepismen i srat.
@_AQmega_____ bola šta se hvataš za slamke? Znači klix treba da provjerava je li istina šta je rekao **otac od maloljetnog mladića**, a npr. slobodna-bosna (jedan od vaših zelenih portala), ne treba? Klix ima tonu svojih mana, ali bar malo mozak uključite i nađite neke validne, ovako samo glupi ispadate.
Na kružnom toku kod pumpe el-tarik velešići zaustavi se BMW X5 sivi,izađe lik i krenu šamarat jednog od dvojice arapa? mladića! Kaže lik rođaka mu neki arap sa bijelom majicom crvene linije od ramena do struka,povrijedio!tako reče ???
Koje kukavice copor na jednog golorukog momka pa vi glumite mangupe jer niste udarili na pravog da vas sve pobaca u Miljacku bruka jos na mistu Suade i Olge koji papci treba vas sve u centralni zatvoriti
Ovi ljudi koji upravljaju navijacima Sarajeva su gori od imigranata, to tuće djecu, otima navijacke rekvizite itd. A momak je napadnut od strane Vedada Ramica, Muhameda Loncara zvanog Tajso bilo je tu jos mlađih huligana koji napadaju i tuku djecu samo jer navijaju za Željeznicar, zaustavite te huligane je*o imigrante oni su manji problem.
rece zulicev huligan xaxaxa
Srne vrane uzvacaju udarac ! Nanic brz oporavak !
Ja mislimda se radi o spinu koji su kreirale odgovorne osobe sa više strana. Spinovi koji spadaju u ovu vrstu se kreiraju često posljednjih godinu dana. Valjda nove obrazovane snage sa FPN pokazuju svoju ''smislenost i kreativnost''.
Šta god da se desi ružno, a ne znaju ko je počinitelj, ajmo svaliti krivicu na migrante. Gdje će vam duša!?
neki dan, kad su objavili da su migranti, masovno ste pisali daih treba pobit, polomit i protjerat. jel ostajete pri istom stavu da isto tako treba kaznit ove navijače, il sad okrecete ploču?
ogledalo jednog društva su upravo navijači fudbalskih klubova. mi na balkanu kada se uporedimo sa razvijenim zemljama dobro znamo o čemu se tu radi. ja na utakmice ne idem već godinama, a obožavam fudbal. ne volim ni naš fudbal kao ni naše klubove koje daju podršku tim nasilnim primitivcima. papci i jedni i drugi.
odario ga cekicem
Mislim da su migranti pa sad klix prekriva
Lozite nas glupi smo.
Policija nije da tvrdi,sud treba da utvrdi istinu.
Mene ozbiljno popljuvase zbog ove info komentatori...imamo problem s migrantima ali ce im masa svasta prisiti.
lijepo sam ja rekao...cekajte dok se ne izvrsi istraga...jel iko zna ko je mladic, jel problematican itd itd...ali jok odmah migranti
hordasi ogranak palestina