Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ta ista policija RS saradjuje sa ubicama policajaca , pa to je uvezano sve u rs kriminal i policija , pa dodikovi specijalci opljackali transport pun para , pa ubili davida dragicevica , dilaju drogu po BL , i ovo je njihovo maslo jer nije bila ovo pljacka auta nego ciljano ubistvo dva policajca
Rano je još govoriti ali sve dismr na takav scenario.
100% islamski teroristi, nema ovo veze sa krađom automobila.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Prije par dana mi na Alipasinom ukradu vizilo, ja supruga i djeca gledamo jedni druge, djeca placu.Uniformisani policajci dolaze na lice mjesta, fini momci, svjesni opasnosti, tjese te jer znaju koliko su nemocni, krim policajci isto tako.Sve u svemu totalna nesigurnost, jer je ocito da je to dobro organizovana banda.Obisao sam putnu komunikaciju Jahorina - Istocno Sarajevo, svaki dan pratim, totalni javasluk, uniformisani policajci su prepusteni sami sebi
@crazykure pa zato kaem da sva policijski vrh treba dat ostavku. koi ceti kuratz onda policija?
a nije ovo neko platio nekim izbjeglicama da urade?
Policija RS i Federacije su zlocinacke organizacije jer su direktni ucesnici u svim drzavnim lopovlucima koji se desavaju i nisu i nece nikad biti moja policija! To je policija “visoko-kvalifikovanih kriminalaca” i nikad niste niti cete imati moje povjerenje!!!!!!
Bosanska posla. Bitno je iskoristit svaki dogajaj za nacionalno zakuhavanje. Ne znaju ko je pucao, ali znaju zasigurno koje je nacije.
Ako je policija RS uključena ubice mogu mirno spavati.
KRAJNJE je vrijeme da nadlezni postave NADZORNE KAMERE na novom kruznom toku kod SOS djecijeg sela!
Ovdje treba milicija ,a ne policija da im hebe mater mafijašku .
titina !
...da ,ta milicija.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ubice stiti policija iz republike cetnicke
Da nije politicara, bila bi puno bolja situacija u BiH. Kad je muka, onda se ne gleda kako se tko zove i preziva. Evo primjera, kolega iz Federacije poginuo, odmah se gidne i MUP RS-a. Znaci da moze sve da funkcionise.
ama,sve dignut na noge i naci pse pobiti i kraj.Sad ne treba gledati ni jurisdikciju,ni sve ove nase podjele izmedju nas.
Automafija dolazi iz RS-a sa Pala, Sokoca i Lukavice. To je dobro uigrana ekipa za koju naša policija i sud dobro zna ali NE poduzima ništa. Ako građani i dalje budu dopuštali da se u Sarajevu kradu auta onda treba uzeti pravdu u svoje ruke, napraviti sačekušu i poubijati mafijaše na licu mjesta ! Tražim podršku ljudi koji bi organizovali i izveli akciju kad policija “nemože” . Javite se!
Podrška
Pa jesi ti normalan , tebe bi ovako upacli neznate skim imate posla oni imaju muda da ubiji a vi gospodo ??? Nema te onu stvar i uvek ce ovog biti kakva rs policjia oni su isto u talo sa mafijom budale jedne ;)
Tragaju tragaju, pod nadležnošću Dragana Lukača, najvećeg kriminalca svog doba. Ekspert za kriminal prevaru i mazanje očiju. Sigurno će Dragan Lukač naći ih, i onda ih nagraditi.
@Simply_Red Tako je. Cuj saradnja policije. Ta ista policija je ubijala goloruki narod i od njih ocekivati neku pomoc. Odjebite govna i hvatati kriminalce licno
policija rs za cenera te pusti za bilo kakav prekrsaj,pijani vecina u nocnoj smjeni..o cemu dalje da se prica?Sve je to uvezano,talovi od prodaje auta i slicni sranja,sve se gore zna u rs ko sta radi..
Komesar policije Kantona Sarajevo mnogo lose radi svoj posao.Poslao je slabo opremljene policajce na teren, nigdje krim policije i specijalaca u nocnim satima, gradjani su prepusteni sami sebi, totalna nesigurnost.Ostavka nesposobnog i ocito za nekoga podibnog Halilovica, taj gdje god je radio nista dobro napravio nije, samo suplja i guzica u kraj, te koketiranje sa politikom.Vahid Cosic je izmislio zivot za nesposobnog Halilovica, Sarajevskoj policiji treba ALIJA JASAREVIC