Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo ce bit jos jedan nerijesen slucaj
Ovi srbi samo nesta mafijaju, ubijaju, otimaju...treba ogradit ovaj osiromaseni entitet bodljikavom zicom da se kolera ne prosiri na normalne ljude
@EkstremnaSkrtica, nemoj onda ce odmah pozivati na cijepanje-od, ako ih ogradimo, to samo treba proresetati malo...
Bravo za komentar. Stvarno su smece. Umno poremeceni i od Boga prokleti, prijeti im samounistenje.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
vidjen u Laktašima neki dan bere jabuke.
Evo policiji tezak zadatak ubio ga je:pod a.)ja. Ili. Pod b.) elez
Hajaha zar smatras na ovim prostorima da kad je neko uhapsen bude u zatvoru njima su zatvori policiske kancelarije i bg klubovi
a da je musliman bilo bi terorizam...
logično, pa ne bi valjda bio jehovin svjedok
Pa normalno je da imamo ovakve slučajeve kad nam policija vanredno završava policiske akademije, nikad oni ni ovog neće naći!
Uvjek je bilo ubistava, al ovo se pretvara ljudi moji u divlji zapad. Užas!
Sigurno ga bez razloga nisu ubili
Vlasnik firme u PC-u, citaj mafijas usko povezan sa entitetskim vrhom, narko-diler, gradjevinski ili automafijas. P.S. Ono malo postenih bh.Vlaha okupljeno je oko udruzrnja Pravda za Davida, ali ne mogu da dodju do izrazaja. Ovo novo ubistvo je dokaz da ce svacije dijete doci na red ako se svi zajedno ne suorostavimo dobro uvezanoj i korumpiranoj vrhuski.
Kvota X 1.01
to bad Miloš od dad,🙄
Ubili ga muslimani....srpska nejac!!
Tragaju oni za da ne kazem cim. Dok mu u selendri ubijaju u klasicnoj sacekusi mafijasi, dok dolaze u Federaciju i ubijaju policiju, u isto vrijeme on sprovodi diktaturu po Bluci, hapsi ljude, proglasava ih zavjerenicima za drzavni udar, a sve to jer nece da otkriju ubicu Dragicevica, ubicu koji je vjerovatno povezan sa vrhom SNSD-a i zna za njihove prljavstine, pa mu ne smiju nista.
Sta je mali Dragicevic otkrio i znao o SNSD zlocinima ili vec cemu, pa da su ga tako hladnokrvno likvidirali i bacili pazi sad ovo, u kanalizaciju Banja Luke pod nazivom "Crkvena"?
Sud i tužilaštvo su rak rana ove države
Pravda za Miloša!Srbi izađite na ulice i tražite pravdu.Pustite vi nas u Federaciji.Nama je dobro,mi nemamo zašto izlazit.
Ovo je parodija od države, fuj
Mora da je bio neki "posten" vlasnik tih firmi koje je imao, ciste savjesti hodao...