Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad je glup vozac kamere na svakom cosku.... kazna max po mogucnosti
vozilo su pronasli gradjani koji su obavjestili policiju...
I porse na otpad.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vjerovatno nije bio čist, pa pobjegao.A u međuvremenu traži tko će preuzet odgovornost umjesto njega. Nebi me čudilo da ga policija savjetuje!!!
Klixe zasto mi brises komentare? u kojima ne vrijedjam nikoga, ne psujem, niti radim ista mimo pravila, kakva je to politika, pustate komentare samo koji se vama svidjaju! wtf'??? Ko god se ne slaze sa misljenjem moderatora, on to fino obrise, pa kakva je to diktatura? :S.
Law and order
Zna se čije je auto, jer takvo je jedno u gradu. A i imaju otisci na volanu, tako da je tu sve jasno. Međutim, ovo naše korumpirano pravosuđe i policija napraviće enigmu od ovoga.
Javit ce se sam cim se otrijezni.
Poršei, klošari, za dilere treba smrtnu kaznu, bogate se i ubijaju drogom ili divlja hem autima
ciji sin je sad ovo uradio?
Aljevicev sin, vlasnika Zmaja.
Sve dok za bjezanje sa mjesta nesrece ne bude minimalna kazna od 2 godine po autimatizmu, ovo ce se desavati. Pobjegnu, zamjeni se vozac, ociste se od alkohola, droge... De fakto dobiju beneficiju kad pobjegnu. Kad je Spahovic mogao stati, mogu i ostali.
A to se nema pojma ko vozi plavi Porsche? Ma hajte molim vas... Sto bi jedan rekao...Ja i?
A u pravu si. Kao da u gradu ima još jedan. Samo je ovaj porše i nema ih više.
Njima izgleda porodicna tradicija skriviti nesrecu i da neko nastrada. https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika/povrijedjena-ajla-hadzismailovic-i-dalje-u-teskom-stanju/120626022
Prvo pitanje je ko je kriv, vozac il pjesak ? Ak je izletio il pretrcavo dok je bilo zeleno za saobracaj , ja bi mu trazio da plati stetu na autu .
Obzirom da je pobjegao, sve je jasno i moze hurac trazit
Kume haj da se kladimo u dvjes marki da je vozac narko diler
Glaj ckapi vozi Audija fol kriminal a pobjego sa mjesta dogadja.hahahahahahha
Ako ništa, student se ne mora brinuti o ispitu koji nije pripremio
Srami se komentara
Ovako je nekadašnji ministar Kurteš nacugan napravio sranje pa pobjegao a neki pavijan došao da slaže da je on vozio.
Kakav debil.