Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svakom se može desiti. Vozači su ludi a pješaci još ludji. Ali za bježanje sa mjesta nesreće i nepružanja pomoći onom koga si povrijedio, to je je za svaku osudu. Hvala Bogu pa je dječak prošao sa lakšim povredama...
Stani na pjesackom konju...djete je tu...da je kakva dobra riba stao bi 100 posto...
Prilagodi voznju uslovima na cesti... nema tu razumijevanja... i ja gasam na otvorenom ali u naselju nema mangupluka...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Odmah se sjetim maloumnog trkača i one dvije nesretne djevojke. Bez milosti prema ovim imbecilima.
A u Slo staju na svakom pjesackom manji od makova zrna...
Pa ako se sam prijavio, nije ga policija pronasla. Konjina, kako god.
Pitam se da li bi ga "pronasli" da se nije sam javio!
pa nije ga policija pronasla ako se sam javio
za ovo su krive komisije i nesposobni instruktori, ne jer ne znaju svoj posao, vec jer te spreme da polozis a ne uce te voziti. cesto su oni i veza za steljenje. Prvo nauci voziti osobu da nekoga ne ubije, vozacka je formalnost.
pronašla, druga rečenica sam se prijavio
Pogani. Nestalo je ljudi!
Bila u tom trenutku...djecak prelazio sa majkom na zeleno za pjesake...covjek koji ga je udario nije se zaustavio jos napravi fino retrovizor i po gasu...djecak je bez težih povreda hvala Bogu
ako je to semafor izmedju alte i skupstine u zatvor treba strpati onoga ko ga je projektovao, prvo se upali zeleno iz bocnih ulica i kad se oni dobro zalete i par ih prodje upali se zeleno pjesacima, svaki put je pitanje ko ce biti udaren tu
Ako se sam javio nije ga policija pronašla.
A jesu i pješaci, pogotovo stave mlade slušalice u uši i ne osvrću se prelaze na crveno
da nije neko sa karpata to bio
Kamere postaviti u cijelom gradu i centar koji prati sve to! Vise policije na biciklima, motorima, manje boravka policije u toku radnog dana u kafanama.
slovencek bjezis kretencicu
Cuj sam se javio a portali mu objavili sliku auta dok je bio u bjekstvu??? Vjerovatno je rijec o Bošnji tesaru na radu u Sloveniji.
Replika iz filma Ovo malo duse "Ubite dzukelu pa u potok sa njim." Na trenutak mi sejtan, djavo ili sta vec ubaci u uho sta bi trebalo sa ovakvima monstrumima.