Komentari (193)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav idiot. Pored svake bogomolje proci sa punim postovanjem i nikako drugacije.
Ovo su oni sa Pala sto se brinu
Drzavljanin Srbije, izazivaju i traze belaj, przivaju novog srpskog svata. Zna BIA zrtvovati ljude za ideale. Oprez, poslat iz Srbije namjerno da ga neko povali na čaršiji
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Kakav kromanjonac.
Nalupati mu par vaspitnih, nece mu skoditi
Sarajevo grade šta ti Fortini glasači rade.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sezonu je otvorio Vučić,prije nekoliko godina,ušavši u cipelama u džamiju. To je velika uvreda za muslimane. Ali izgleda za Bakira i njegovu klero-političku hobotnicu nije.
Binasr.
Binasr ti je i dedo bio, pa nije piskio po dzamijama.
@Sky Drums Greska, dedo mi je U na kapi nosio a piskio je u Savu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ŽALOSNO I SRAMOTNO!!!
Džubre bezobrazno, namjerno je to uradio, ako mu je toliko pritušilo ima javni wc odmah tu u blizini, a ima i milion ugostiteljskih objekata u koje je mogao ući, stoka.
Zašto se ovo mora objaviti? I zašto su komentari na ovo dozvoljeni? Ma mu li vam je. bem bezobraznu!
Napisite mu ime i prezime sve sa slikom. Da znam ko je kad ga vidim u gradu
Gamadsko djuber uhapsit I to Je to
Ja jest se nakotilo debila i seljačina što Sarajevo ne pamti
U normalnim drzavama ovo bi pišanje jako skupo koštalo pišu zvizgonju. Negdje oko 130€. Kući dobiješ poštom da platiš račun. Ako ne,svaka sledeća pošta je upozorenje dok ne počnu plijenit. Pa izvolite,pišajte. Ovo nije ništa s obzirom u kakvom podneblju živimo. Jako nekulturnom i bezobraznom. A nista čudno kad covjek procita naslove o politickim duznosnicima tipa dodik i ostala vango.
Čemu drama? Ljudi redovno pišaju ispod mog prozora. To je svima valjda ok. Podizanje na zadnje noge tek kad je pisao po dzamiji. Ima li ko da mi objasni razliku izmedju pisanja po dzamiji i stambenoj zgradi?
odrezat ga kjafiru
Srbin iz Srbije. Ja bih mu glavu odrezao bez bismilah. Odmah.
Nuzda zakon mjenja a ako je namjerno, onda mu treba hebat mater.
Điikane sex nije nuzda.
Dokazano je da je srbijanac ( iz smrdije) zabranit im koletivno ulaz u BiH , stoka genocidaska , svetosavska
To onaj pjandura redovni...