Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nazalost
svaki dan sam sve vise ubijedjen da je i kod nas potrebno uvesti dozivotne i smrtne kazne!
Samo hapsi, "propjevaće" neko, garant !
U Kiseljaku nema nedužnih
A ti mali kikser Evo ti jedne stranice koja se bavi tvojim problemom, možda ti bude lakše pa malo odjebesh od mene: http://www.index.hr/black/clanak/porotnici-mu-se-usred-sudnice-smijali-zbog-malog-penisa/734837.aspx
http://VisitsToMoney.com/index.php?refId=407329
Pa sto su morali ubijati jadnog dedu, djubrad poremecena! Nek uzmu i pare, i sta god hoce, al' starog covjeka tek tako da ubiju, i to njih trojica... Ovakva drzava nikada nece napredovati..
Saliha su ubile prve komšije - balavci, potomci ustaša. MUP tog dijela BIH većinom čine bivši pripadnici HVO-a koji su ubili stotine Bošnjaka. Oni će ovako malo kao nešto ganjati dok mediji prate i kad se situacija smiri, nikom ništa. A Saliha rahmetli, nema. Sad će naravno onaj jadnik s klixa da me banuje jer "vrijeđam" fine komšije hrvate. A što su "komšije" po kiseljaku zatvarale muslimane u prostoriju pa puštali vodu po podu a onda u nju struju, to nikom ništa je li....
pa ko ti zna da imaš para nego prvi komšija....
ja koliko znam u gomjonici nema hrvata to je vjerovatno uraadio neko koje vrlo dobro znao da starac ima novca u kući.sjedište mupa sbk je u travniku gdje su muslimani ili ti bošnjaci u velikoj večini i zato molim mojne tisra.da su ubli stotine bošnjaka valjda bi bili u zatvoru.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sve do jednog Neka svako odgovara za ono sto je ucinio.. Nema vise onih hrabrih,ubiju pa se predaju sami.
neće niko odgovarati jer neće nikoga optužiti ubijen je bošnjak.... ovo rade samo da izgleda kako nešto traže dok mediji ne nađu drugu zanimaciju ;)