Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodje urlice, pjeva, igra, saljeva pive, napadne coporativno novinare, a kad mu se uzvrati pa popije par pendreka, kuka, kaze tucete borce sram vas bilo...zove novinare da snime njegove modrice...
@Fant0m..... upravo tako, sve fino objašnjeno, najbolji klomentar !!!!!!!!!
a gdje je taj silni borac koji psuje dijete novinaru te da ce im kidat glavu,što je nazvo preko telefona,njega treba hapsit ,i ne samo hapsit nego i na peglanje bubrega da mu više nikada ne naompadne
@saDrineSrbenda smanji sljivu nije ti dobro.
I ja sam bio u ratu od početka do kraja dragovoljac sam i nisam ostvario nikakva prava nego sam se uhvatio posla da preživim i hranim svoju djecu.Podržavam normalne zahtjeve boraca i normalne borce ali ovaj način svakako nije dobar i šalje u javnost pogrešnu sliku o borcima kao o razularenoj rulji.Neka se kazne svi koji se ponašaju protivno ljudskim normama ponašanja kao što je ova pjevaljka i ovi idioti koji se ponašaju nasilno!
Današnja sjednica Doma naroda Parlamenta FBiH i protesti demobilisanih boraca otkrili su pravo stanje u našoj zemlji, a posebno u Federaciji BiH. Dok su HDZ i SNSD u Parlamentu FBiH još jednom dokazali da su potpuno zavladali ovom zakonodavnom institucijom, a time i cijelom Federacijom BiH, samo stotinjak metara dalje, u centru Sarajeva pijani demobilisani boraci su blokirali grad, udarali novinare, lupali automobile i vrijeđali građane, naročito žene sa hidžabima.
Kad su se zadovoljili iživljavanjem nad ostalim građanima, demobilisani borci su se vratili pred zgradu Parlamenta Federacije BiH gdje su nastavili svoju igranku. Najzaslužniji za to što su Čovićev HDZ i Dodikov SNSD zagospodarili Domom naroda Parlamenta BiH su bošnjački politički predstavnici koji su dali svoj glas da na mjesto zamjenika predsjedavajućeg Doma naroda bude imenovan Drago Puzigaća iz SNSD-a.
@mmikimaus U takvoj situaciji bilo je sasvim očekivano da se dogodi haos kakav smo danas gledali na protestima demobilisanih boraca. Obzirom da je vlast u Federaciji BiH spala na niske grane, na scenu stupaju razni mešetari koji organiziraju haos. Neprijatelji Bosne i Hercegovine ne miruju. Oni smišljeno i uporno pripremaju i realiziraju planove za razbijanje naše zemlje. Nažalost, daleko su otišli na tom putu.
ŠTA ĆEŠ KAD VANI TI U ČAŠU PLJUNEM ŠTA ĆEŠ KAD ŠIBU TI U BRAVU GURNEM ŠTA ĆEŠ KAD NOŽEM TI IZBUŠIM GUME U PROLAZU ŽENU TI GURNEM U GRMLJE
Borkinja...😂
takozvani BiH portal na tudjmanskom jeziku sa vlasnicima mozgom u thomsonovim pjesmama
Tako vam je kad puštate svakakve komentare!! Čudi me da se prije nije desilo.
Ovo su seljacine kojima treba oduzeti drzavljanstvo zbog ovakvih postupaka. Tacno me stid sto smo iz iste zemlje.
Bakonja sezvao i bik mog susjeda Mata.Imao je goleme i ostre rogove i svi smo ga se plasili.Bojim se da nije ozivio i pismen postao.De javi mi moj bakonja jes to ti
Ko je dobijao onih 150 km za svaki mjesec učešća u ratu, on je naplatio svoje.... Trazite posla prema svojim kvalifikacijama.
Borčine....
Samo pendrecima. Dosta je vise gulacenja i djabaluka a i da se je borio to si moro jer je to vojna obaveza i sad se uhvati motike i ovaca ili eno ti ravno do Amerike.
ovim juče su borci (i oni pošteni, koji su se izdvojili na plato Skenderije) ukaljali sami sebi ugled, neka ih je sramota.....da su neki pa da izadju u javnost sa javnim izvinjenjem i porukom da se to više ni u kom slučaju ne smije ponoviti......ali vidjet ćemo....... :(
Samo murija treba da bubrege odbija ovdje. Kakvi ba borci?? Ovo je bagra sa okolnih sela.
Estradna umjetnica pretukla novinara klixa A on mislio da će mu otpjevat.
Cije novine podrzavaju ovu rulju i djabalebarose taj stoji iza ovih nereda. jer taj se samo i iskljucivo bavi nepropisnim stvarima.
Ne vrijedi vise ta suplja jer je SDA provaljen da ce podrzavati borce kao svoje glasace, jer su sad sebi pronasli novu glasacku bazu.
Zato ce biti borci nagradjeni od Bakira jb. ih on.
njegovi jarani da, ostatak ne
Jebali vas inicijali više, dajte imena, da znamo s kakvom gamadi živimo