Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E čuj "manijaci"
@zlax76 Gledaj krrmadi narkomanske, ja kad kazem da je to sve go klošar i narkoman na tribinama, veze to nema s navijanjem, meni minuse redaju...
@zlax76 pa nece od biblioteke bit sigurno
Samo nama uzimate drogu, pitarima ništa!
Joj ove sitne dilere i klosare bih odmah osudio 70 godina
Ma ovo je smijesno koliko toga ima haman na svakom cosku.Da ih sad pocnete hapsit treba Vam 10 god i opet im broj raste.Zalosno.
Nema nigdje dobrog amfetamina u Sarajevu,sve udareno nečim... Pretjerivanju sa miksanjem, pohlepa.
Još izdaju i fiskalni račun! Hahahahahah
Tegli omladina u šesn'est
Diler sa fiskalnom kasom, pa smo pretekli i zapad!
@GlasRazumaa haha,ima i upustvo za dilanje..
jarane ovi izdavali fiskalne racune :D
Opet smekeri picce pitarske
Fini i pošteni manijaci
samo hapsi lopove kriminalce
hapse sitnu ribu koju su im nastimali njihovi dousnici..ipak mora biti njihova gudra na trzistu..nista sa strane..jer domace je najbolje!!! evakuisite se odavde sto prije mozete ako grama mozga imate..nista lijepo necete procitati a ni cuti sigurno..nema ovde nafake..ovo je prokleta dolina..
@kukastipolumjesec1 slazem se u potpunosti.. Jedini spas je bjezati odavde cim prije.. Molim Boga samo da se smiri sit.sa koronom da otvaraju sto prije granice.. Ovde ni lokum nije rahat..
Samo radite svoj posao! Hapsi mafiju.
oni drogaši ko sa alipasina od 45 kila žive vage
Svrakindolci i alpasinci