Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NADARENO GLUPA OSOBA TARZAN PRAVI VIDIS NA NJEMU DOBRO CE MU ROBIJA DOCI ZA NJEGOVU DALJU REPUTACIJU.
Normalno da treba dati veće ovlasti policiji i veće plate, i to da te isprebija kad god si sumljiv. Ovih naših policajaca se niko neplaši, zato nam je ovakvo stanje.
Ne seri 40% policije je Pre Spremno i momci rade svoj posao al buraz za 1600 km sta treba da glumi nekog super heroja. Povecati plate ljudima pa da vidis kako se ima volje za raditi
Ovi bijeli cigani su opasni. Maskirani a unutra firge.
Pogledas slike na FB i sve ti bude jasno odmah, ne znam kad ce izaci iz mode ova furka američka, debeli lanci oko vrata, opasan pas glup ko ponoć, i jos na svakoj drugoj otac u pozadini ponosno posmatrabsve to. Nadam se da nema puno po Konjicu toga, ipak je to lijepa stara čaršija .
A valjda ima neki razlog? Sta da ih je lik izvrnuo za 10/20/50 milja, haj ga znaj…
To treba javno objesiti
Na ulice treba pustiti specijalnu policiju i dati im ovlasti da mogu ubijati stoku. Zakon pod hitno mijenjati i uvesti doživotnu robiju.
Pogledajte Bilal lukomirko na FB i sve ce vam biti jasno. Pajdasi ga napali a babo jadni branio i desilo se sto se desilo