Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva sjekira, mogli ste staviti sliku gdje u jednoj ruci lik drzi par nozeva a drugi lik pusku……….
Evo ih: https://istraga.ba/fotografije-iz-ljubuskog-dokazuju-ovo-je-muskarac-koji-je-pucao-iz-kalasnjikova-mup-zkh-ga-nije-uhapsio/
Mahsuz selami za sve SDA zastupnike! 💚💚💪
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
To je taj ultras kodeks sjekira se nosi na čeku hahahahahaha vi ste jad i bijeda od navijačke grupe
Legitimni cekaju navijace sa sjekirama Nema ni u Ruandi ali ima kod legitimnih
polako jadovi,doci cete i vi ovdje,kao što uvijek budete neofirno,istok zapad, samo sljedeći put jedan ultras manje to je brojno stanje!
A sta je sa onim maskiranim u sacekusi??Zar to nije krivicno djelo,cija je to bagra?
Kako ih nije stid ovakvu izjavu napisati, znaci njih 70 krenulo da svjesno unistava tudju imovinu i kad su se ovi branili uhapsis njih a ove sto su poceli sranje sve pustis ili eventualno uhapsis 3-4 i das im kaznu prekrsajnu a ne krivicnu npr. ostecenje tudje imovine minimum. UZP HNK policija
navijaci su vecinom placeni od strane lokalnih politickih mocnika za izazivanje nereda i medjunacionalne mrznje. ustvari, oni to rade jer im fali za pivo i dzoint.
Dajte imena da znamo ko je od RAJE učestvovao
Ono 2004 godiste i doslo tu da se bije, pa dijete drago idi ganjaj curice, igraj igrice, radi neke gluposti koje ti prilice sa 16-17 godina, na kraju krajeva sjedi u shisha bar i pusi one kablove, i to ti je bolje.
Trebale su ih sarajlije pregaziti, ko ih ebe. Vidi se da su kreteni, nositi vatreno oruzje i sjekiru na utakmicu.
MUP HNK nikada nije uhapsio onu bagru mavijaca zrinjskog koji su divljali u Starom gradu u Fejicevoj, a evo sada ukucas na internetu i izbaci ti snimak sa nadzorne kamere kako prolaze, pola ih nema ni kapuljace ni nista. Pa kakav je to MUP-nikakav, odnosno Čovićev.
HORDE ZLA KAPA DO PODA! Odlazak na pripremnu utakmicu, stali na crtu iako nadjačani brojkom, u njihovom gradu! GOLORUKI!
Ovi Ultrasi baš se uživili u vlastiti mazohizam. Maltretira ih Red Army ko svaki prosječni Balkanac svoju ženu, Manijaci ih ugasili u vlastitom pubu, Horde ih bukvalno sataru gdje ih vide… Pa momci jel dosta, odakle vam snaga više da primate toliko?!?
Promicatelji evropskih vrijednosti hahahaha
Jedno je udarati po Partizanskom groblju u Mostaru. Kamen i stare kosti ne uzvraća udaraca. A drugo je kada praviš čeku naoružan do zuba pravim huliganima pa te ti krvoloci sataru vozilom na kućnom pragu ko šugavog pacova.
Jedni pucali, drugi sjekiru nosili a treći hapšeni... Jebem vam kamenjar koji vas je odhranio takve.
Svim vodjama navijaca ukoliko dolazi do ovih stvari treba zabraniti nastup na tribinama jer su to vecinom nabildani tetovirani lafo mafijasi a ustvari su prikriveni narkomani evo iz ovog clanka i potencionalne ubice. Znaci obavezno uvodjenje zakona i stroge kazne!! Jer ce u protivnome dovesti do toga da necemo biti u mogucnosti da rahat gledamo utkamice!