Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I gdje su ti detalji?
Auto i FBiH pocinioci iz RS pretukli mladica i vjest da je policija iznijela detalje. Kakva bi vijest bila da ste sve objavili imena pocinilaca naziv firme itd.
Da je normalna drzava sudilo bi im se za pokusaj ubistva odlezali bi 5 godina minimalno
U Americi bi oni dobili dozivotnu sa pravom na pomilovanje poslije 25 godina (to je samo pravo na pomilovanje ako su uslovi ispunjeni a ne garancija pomilovanja - gleda se vladanje u zatvoru, planovi za reintegraciju u civilnom drustvu itd),
I vazan detalj da je auto FBiH ha ha ...shupci
SVE SMO OVO MI KRIVI!
Svaka cast na komentaru!!! Samo mi!!
Tuci ih dok im oci ne pocrvene.
E jesu vam detaljni detalji
opet inicijali...pa identiteti ovih egzikutora su zasticeni kao da rade za ciu...
@fantom slobode. treba takvima i slike kao pred izbore na bilborde stavljati...da bi javnost otvorila oci sudijama...pa zamisli da su onom debilu sto ubi dvije djevojke stavili samo inicijale s.f. ...niti bi smo izasli na proteste...a njegova familija bi u tajnosti sa sudijama izganjala mjere zabrane...
Ova dva huligana se zovu i vabe BRANKO JURIC i ARMIN JASAREVIC, dobro su od ranije poznati policiji. Ovu dvojicu treba po kratkom postupku.