Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naruceno 99%
Kako vas nije sramota tako da komentarisete bez dokaza ubili ga vehabije ,bosnjaci i tako te jadne i pateticne izjave ...fuj .Na kraju ko garantuje da ga nije ubio neko od "njegovih hrvata " ?Sram neka vas bude ,gdje god ste se svratili drzite se ko malo vode na dlanu .smeca jedna ljudske vrste
mss tjeraj se u tri, sam proberi gdje.
Uhvatiti ce ga kao i ubojicu joze leutara....
Porodica ubijenog zalsuzuje pravdu, policija ima priliku da se iskaze temeljnom istragom I hvatanjem pocinioca I eventualnih nalogodavaca.
kažu bio dobar čovjek, posuđivao ljudima novac. Tu je negdje i ubica, neko od dužnika.
A sta ocekivati od Islamisticke stoke i terorista ? Mozda je ubica i jedan od talibana koji se javljaju na klix-u . Sve je moguce
Po cemi ti to zakljucujes ustasa ,mozda ga je ubio Covic ili onaj vlasnik portala Poskok info Ivan Susnjara .
odakle tebi pravo da osudjujes muslimane ? Nisi svjestan koliko si patetican i jadan
nek se malo pretresu ove vehabije sto i SAD upozorava zalosno je da te organizacije imaju jake korijene u drzavi a da politicari i siguronosne institucije sute..moraju se svesti samo na folklorne grupe i Humanitarne organizacije a tokovi novca cesljati i imati uvid u sta se taj novac trosi..
kakva mafija i kakvi bakraci pa covjek u 70 tim da to radi jer njega je najvise zanimala poljoprivreda i on je vodio to imanje a djeca mu poslovala i vodila CM i OVNAK..kakva su to glupa komentiranja jer najbolje znaju njegovi susjedi kuda se on seta i kuda hoda tj jase konja i mislim da je on neko vece vrijeme bio pracen a naravno nekima to odgovara jer zive od takvih stvari.sramite se sto tako ruzno pricate o dobrom covjeku koji je svima koji su zatrazili dao poso tj kruh u ruke.
koji idiotizam
nakon 34 vijesti o istom događaju, vrlo je teško napisati dobar komentar opet. a jazuk lajkova da propadnu :)
Obračun mafije!
čisto politički motivirano ubojstvo. nešto kao jozo leutar. Za hrvate nema pravde u bejha, a da je na ovaj način ubijen neki bošnjački političar ili privrednik, već bi bilo formirano 10 šatorskih naselja ispred tzv. međunarodne zajednice.
super. Sada netko ubije nekog bošnjaka i ja kažem ti si nadrogiran. naravno da je nacionalisticka logika, kao i sve drugo u ovoj "državi". nitko me neće ubijediti da ga nisu ubili zbog toga što je hrvat.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)