Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo uradila medicinska sestra?"? Sta li i kako radi pacijentima
@Supreme pa i ti nemas vlasnika
kad negdje u svijetu nastrada 30 djece u istom danu, bilo od poplava, rata, zemljotresa i sl. ne bude više od 2-3 komentara.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta reći na ovaj prizor... strašno. Iživljavanje nad nemoćnom životinjom. Pravi primjer za svoje dijete. Da su pametni oduzeli bi joj i dijete. Roditelji u bosni općenito ne uče djecu da se životinje trebaju poštovati. Već kad vide cuku na ulici dijete uče da je to Fuj pogano stvorenje, pa kako će i djeca voliti onda životinje i poštovati prirodu
dabogda se ucrvala zlotvorka boze s kakvim ljudima dijelimo planetu zloooo
Pred djetetom. Sta ce onda ona raditi za koju godinu bolesnice jedneee
Mamicu ti jebemo kujo odvratna!!! Ko te okoti, dabogda umirala u mukama!!!!
J e b O joj pas mater
Treba je kazniti klosarku dobro pa nek se ona objesi o mom ku,,,u
Monstrum od zene. Oduzeti joj dijete odmah, a nju u zatvor da dozivotno truhne.
Na vjesala sa njom.
da je ostala Bosanska ovakvo se nesto nebi desilo a ovako sva pravoslavna i genocidna izdrkotina se odrzava na necovjecanstvu.
kad negdje u svijetu nastrada 30 djece u istom danu, bilo od poplava, rata, zemljotresa i sl. ne bude više od 2-3 komentara.
Psihopata. A psihopate ne treba saslusati pa pustiti, vec ih odmah hospitalizovati. Ali kod nas sve institucije zakazuju.
Zasto inicijali ove sotone?Zove se ANA LAZIC.Svi treba da znaju ko je ova spodoba od zene.Jadni njeni pacijenti.Treba joj licencu za rad oduzeti da se vise nikad ne zaposli.Ja bi je objesila da je to mom psu uradila.
@TrebinjeSupreme jel se pravis glup ili si prirodno glup?Mislim da je ipak ovo drugo.Procitaj kretenu zaostali da je pas imao vlasnika.A sto sa tobom treba uraditi takvim poremecenim?Ja bi ti svezala ludjacku kosulju zatvorila u samicu i bacila kljuc da nikad vise ne ugledas svjetlo dana.Psi su bolji od ljudi ali ti si suvise glup da bi to znao.Uglavnom bolji su od tebe.
Pascad su se uvijek ubijala, sta se zgrazavate i glumite bolesne europejce.
@Slavencico ne zgrazavate se toliko kada se svakodnevno ubijaju nerodjena djeca abortusom... to vam je pozeljno, a vristite zbog ubijenog psa... licemjeri!!!
To je spremno ubit i covjeka