Nakon objavljenih fotografija
0
Policija identifikuje dječake koji obijaju auta
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jesi mi ti i pametan, znas li sta je link. e ako znas klikni na njega i pogledaj kako ih sofer odvozi negdje :D
Ovo djeca ne obijaju auto nego im je punoljetni babo dao ključeve da se malo provozaju.Rodila majka djecu svoju.Vid\' što su pametna na babu svog. ŽIVA ISTINA. OVAKVI SU DANAŠNJI RODITELJI PA I DJECA NEMOGU BITI BOLJA.
Sta davor Suker kaze na ovo
Samo hapsite, majku li im njihovu lopovsku tako su mogli i moju novu X5, sve hapsi piska im materina
pravo pretjerujete se komentarima, skoro svaki clanak koji komentirate spominjete cerica i ostale, ne gotivim ih ni ja, al sto je pretjerano pretjerano je fakat. nake prozivke nesto ovo ono, pravo vam beze,
Ja samo vidim dijecu kako ulaze ili izlaze iz auta dok sofer pali kola i sprema se da ih odveze negdje. Ovako ste mogli snimiti i tri babe kako obijaju auto.
@... hajd ba ne seri, imas vijest komentari ti ne trebaju, dovoljno je. prestanite se prepucavati na oglasivacima, idite na livade majmuni
http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahronika/clanak/090903034#komentari Zasto je zabranjeno komentarisati... Kako ste samo jadni... Sramite se! Dokle se ovakvi i slicni izljevi misle tolerisati i inicijalima sakrivati?
batina je iz raja izašla
pa gdje su ti roditelji?? šta rade oni??? Bit će opet , nije to moj sin uradio, moj sin je fino dijete
Znam ovu grupu djecaka. Meni je doslo jednu noc da izadjem i napadnem ih koliko galame i kakve nerede prave. Hvala onome ko ih je slikao i objavio ovo
Pa da je fotograf zvao policiju bilo bi spektakularno hapšenje, ovako je blago rečeno preseravanje!!!!!!!
Pa svakome je jasno da ih nije niko ni odgajao,a ako imaju neke roditelje treba prvo njih preodgojiti pa onda djecu.Ma ljudi moji kod nas treba prvo raditi sa roditeljima i ubjedjivati ih da ne uce djecu da kradu,i dane salju djecu po ulici da kradu i donose plijen ukrani kuci.Pa mislite li da su ih pitali kuci odakle im stvari kaje su donjeli kuci.Pa roditelji treba da budu stroziji od policije i da znaju gdje se djete nalazi u svakom momentu,bas fino niko od roditelja ove djece nemoze sad reci nije moje,kad imaju corpus delikt slike sad.
pazite ovo :D http://tinyurl.com/reis-ceric-u-afganistanu
A sto se foliraju, nevjerovatno, ko ganjaju Bin Ladena, cuj identifikovati...pa ja ih mogu identifikovati za sat vremena...znaju ih svi vjerovatno u naselju u kojem zive...malo prodjes okolo i to je to.... Ko sto neko rece, treba im roditelje po djepu udarit..