Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ČETVRTI mjesec potrage za UBICAMA DVA POLICAJCA !!! OSMI dan potrage za Edinom Gačićem !!! Tražimo OSTAVKU NESPOSOBNOG ministra Aljoše Č. !!!
Mene zanima da li je ijedan policajac krocio nogom u šumu za ovih 10 dana bijega????
@tama33 i oni imaju porodice. Bez adekvatne opreme ici na budalu kroz onu sumu hahah pa nije im plata 4000 da ugrozavaju zivot zbog budale
Pa radi federalna uprava, a budzet im nije ni usvojen. Ljudi rade dzabe, pljuj po policiji stoko. Kakve ostale jedinice nabrajate, stoje na cestama
E kako bi to titina milicija brzo riješila. U svakom selu i zaseoku imali su svoje ljude koji su znali u tančine kako ko diše u njihovom komsiluku.
Eto ga na punkt direkt,treba jarane zasukat nogavice čizme pokvasit jer vi ste dobili što ste tražili povečanje plata...,a sad lijepo se vidi koliko vi vrijedite sad treba vam smanjit i vratit na početne plate.Imate najveće plate od svih kantona a tražite pomoć.Sram vas i stid bilo.
malo je simptomatično da je ovo već peto ubistvo mladića u kratkom vremenu koje nije riješeno a imamo sve po zakonu nespremne i neobučene policajce, ministara bezbroj nesposobni do bola a i predsjednika opićenih do bezsvijesti kao što rekoh sve po zakonu
BiH ima NAJDEBLJE policajce a vise od polovineih garantujem ne mogu 100 metara pretrcati.
Jedino sto oni cesljaju su moja jaja!
mozda je na vikendici ,ko onaj soson kad je pobjegao
Možda griješim ,a možda ne,ovaj Gaćić neubija bez motiva ili razloga. Majku je ubio jer ga je matletirala u dijetinjstvu. Saborca je ubio jer ga je matletirao u vojsci. Trgovca u Konjicu je ubio jer su imali kontakt oko robe. Nekažem ovime da nije trebalo ili netreba biti kažnjen zbog zločina već da nije osoba koja ide i bez razloga ubija,kao što plasiraju ove nesposobne strukture. Smatram da on nije ubio policajca iz Tarčina,jer nema se čvrstih dokaza .
@danassutra nisi ti dovoljno informisan. Policajac je ubijen iz istog oruzja kao i trgovac iz Konjica i zbog toga se dovodi u sumnju.
Komedijaši lakrdijaši
gacic ceslja barbike u toplom
nesta
Znaci ovog mudzahedina je pomilovao Ejup Ganic....izgleda da ovaj pobro zna previse sto se dogadjalo sa zarobljenim Srbima i Hrvatima...pretpostavljam da je ili vec upucan ili ga kriju muslimanske sluzbe raznih BI zemalja koje vrsljaju po BiH
Hvala na informacijama.
pustite ga ba do predsjednistva, vlade i do parlamenata, bar ce ovaj narod prodisati plucima.