Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inace policija BD nema pametnija posla nego da vrsi potragu za osobama koje su ukrale jogurt,a veci kriminalci hodaju po ulici slobodno.Sto se tice policije ni oni nisu bolji od kriminalaca,ima ih vala svakakvih.Tuku se po kafanama u sluzbenim odijelima i prijete gradjanima sluzbenim pistoljem.puuu
@imranke bas tako. A ovu mogu uhvatiti kad god hoce. Sigurno joj nije ni prvi a ni poslednji put.
@KOKALOKOLA Vjeruj da se najezim kad ih vidim,znaju iz dvorista izlijetati kao kamikaze sa radarom,zaustavljaju auta lijepe kazne,kao rade oni nesto.A ja prije par dana od kuce do marketa morala cestom ici sa djetetom u kolicima jer je trotoarom nemoguce od parkiranih auta,sto tu ne rade sta ako su bas toliko radisni
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Vidim pišete treba krupne ribe loviti pusti ove male, Nedavno dodjem u kontakt sa jednim "opasnim momkom"kriminalac onako poznatijiXX kaže on meni : znaš koliko se ja bojim te policije, počeo se smijati, i koliko tu imam svojih ljudi, i počasti ih sa -hebem ja njih, Ja onako gledam i kontam gdje ja živim jebote, Nije ni čudo što ih puštaju i ne osuđuju, ili male kazne dobiju, Ljudi moji ovde zakona i pravde nema ništa nemoj da vas čudi
Liči na jednu sa klixa , samo da joj selfie vidimo he he
ma neeemoj...
@ogledalce yesssssssss
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa sta je ukrala? Spagete sa police??
Koji vam je klinac više sa tim svim opravdanjima za krađu? Sigurno nije ukrala zato što je gladna! garantujem da krala milione samo kad bi imala priliku, neće pošten i radan čovjek nikad propast do te mjere da bukvalno nema šta da jede. Svi ovi što kradu su klasični lopovi, krali oni argete ili milione, samo je pitanje koliko su u prilici. Koji vrag ih više opravdavate?
Dusanka Majkic s obzirom da traze (muskog) lopova
Nevjerovatno, trose toliko vremena, novca i energije da uhvate babu koja je ukrala neku sitnicu, a ovamo koji su ukrali milione nista.
E sto se Sebija zna prerusiti! Yebo je Kakir!!
Treba se zapitati kome može doći do toga da ukrade hranu.Siromaštvo podstiče ljude na ovo ništa drugo.Zbog pohlepe političara narod gladan hoda po ulicama u potrazi za hranom.
bula ga napuni dimije za čas posla. :)))
zvrrrrk hanuma. hahhah.....
Još da koriste kamere iz ovog stoljeća.
A kada će ovi početi koristiti kamere iz ovog stoljeća?
Sva je policijska akcija usmjerena na gospođu koja je ukrala dvije argete i takovo eurokrem od 500 grama. Dok je god žena - lopov na slobodi građani neće moći mirno spavati.
Poznata sarajevska kleptomanka Sabaheta Džindo!
Meni liči na Katy Bates iz filma Misery
@nezobeso ganci neka
imate slike nasih politicara i znate gdje su pa rijesite slucaj