Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
'Nisam, majke mi' .... 'U redu. Piši: nije'.
Policiija štiti kriminal a uzima pare od građana za borbu protiv kriminala
Ovo je rezultat 30 godina SDA mafije, koja je obezvrijedila sve nase institucije po kojima je vladao organizovani kriminala, zahvaljujući njihovim uhljebima. Ovdje ce trebati barem 5 -10 godina da se uvede red nakon SDA olosi.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
U svakom gradu se policajci pozdravljaju sa zestokim momcima, sa lokalnim mocnicima koje nazivate biznismeni, sa svim sljamom koji ima para a ne rade nigdje, i onda Salko moler ide sa golfom 3 karavanom sa valjcima i cetkama i odjednom op op ajmo kontrola u saobracaju sta je ovo, vidi ovo, hijaaaa Salko
Covjek je zivio s tom zenom imaju i dijete, za pretpostaviti je da je veoma dobro poznavao, kao i njenu porodicu i moguce opcije u takvoj situaciji. Ne branim policajku ali svakako da treba da odgovara ukoliko Sud utvrdi krivicu.
treba Dženy kaznit, žestoko, na poseban način
mala ljetuje u Italiji. pa moze kad ima jake sponzore i poguraju
Nije bitno ko nije, već ko jeste. Naravno, ako skontaš sve koji nisu, onda oni što preostanu su oni što jesu. Ali tako bi morao cijelu planetu pretraživati. Samo nam recite ko jeste? Ili je ona uradila nešto amatersko, tipa - obrisala poslatu poruku ili social media nalog.
Naravno da je imala. Kad pogledas FB i vidish "kako se nosi", i sta posjecuje, nema te policijske plate koja to moze da finasira. To su chinjenice. Nego je kao i svaka fanfulja koristila sve nacine da dodje do love, beneficija i svega toga na sto se "mladi" furaju danas. Svi ti influenseri, kurceseneri i ini su krivi da 90 % danashnje omladine zeli da ima 5 minuta slave. Nebitno kako. Drago mi je sto sam odrastao u normalom svjetu i okruzenju bez tik toka, insagrama i facebooka.
U maloj sredini kao sto je Gradačac,vjerovatno mu nije trebalo puno da skonta.Da se rahmetli Nizama krije,ili kod majke il kod tetke.Vjerovatno takva informacija iz policije mu nije trebala.Policajka onakve ugodne spoljasnosti,se vrzma sa onakvim neandertalcom.Je za sunspenzije odmah,i protjerivanja iz Grada.
Aha, kome pričate bajke...
Na osnovu cega se tvrdi da nije policajka odala lokaciju!? Na osnovu njene izjave!?!? Jel bila na detektoru lazi!?
Ne branim je sve je moguce, ali da si procitao tekst vidio bi da pise da policajka nije raspolagala sa tom informacijom.
Vjerovatno nesretna zena nije imala puno opcija gdje da se skloni i za ubicu je svakako bilo lako pretpostaviti da je kod rodbine
“… jer sa takvom informacijom nije raspolagala.”? Kako znate? To sto sluzbenik putem nije imala pristup informaciji, ne znaci da nije znala! Znamo svi kako to funkcionise!!!
Ma budalastina. Nika vi necete saznati 100% mozete nagadati. Stavite ih na poligraf pa da vidimo. A to sto neko zna nekog kriminalca ili pije kafu nije krivicno djelo.
😂😂😂😂POLICAJKA NEZNA NIŠTA A DOBILA RJEŠENJE O SUSPENZIJI😂😂SAD POSLIJE GODIŠNJEG JE NA BOLOVANJU I ONA I SUDIJNICA NEMOGU DA PODNESU PRITISAK KAKO STE MOGLE PODNOSI PRITISAK KAD VAS SLJAM OD COVJEKA PRITISKO TAD BILO LIJEPO MOGLO SE PODNIJETI OVO SAD VIDI SE KOJA LOPOVIJA JE OD SUDA TUŽILACA POLICIJE POGUBILI SE OD LAŽI EJJJ BAGRO ŠTITITE NAROD A NE KRIMINALCE POČE ĆE VAS NAROD PROGANJATI PA ŠTA ĆE BIT ONDA.
Kada smo osudjeni na propast, ajmo bar to uraditi sa stilom, ajmo da gadjamo gdje ce iduce ubistvo da se desi, ovakvih na steroidima koji su kao psi pusteni s lanca na svakom cosku
Ala ljudi svašta pišete...a što bi neko manijaku otkrivao položaj žrtve...nije je policija bila smjestila na sigurno mjesto pa da se sada polemiše ko je otkrio lokaciju. Logično je da je zaštitu potražila kod rodbine i onaj budalaš je imao osam dana da je pronađe.
Ljetovanje u Italiji,advokat od policijske plate nije sigrno priuštila.
digla kredit u ekiju